Eduardo Inda arunca o adevarata bomba: “Zlatan Ibrahimovic ar putea veni gratis in vara la Real Madrid!”

Jurnalistul Eduardo Inda a facut ieri cateva dezvaluiri foarte interesante in cadrul unei emisiuni televizate din Spania. Cunoscut drept un apropiat al lui Florentino Perez, Inda a lansat cateva informatii interesante pe care presa spaniola le diseca astazi amanuntit. Printre randuri, Inda a marturisit ca Zidane i-a certat dupa meciul cu Malaga pe Luka Modric si Toni Kroos si a dezvaluit ca Zlatan Ibrahimovic s-ar fi oferit prin intermediari sa joace din vara pentru Real Madrid. Iata cele mai interesante afirmatii ale cunoscutului jurnalist iberic, fost director al cotidianului MARCA:

Zidane i-a certat pe Modric si Kroos
“Ieri, Zinedine Zidane i-a certat pe Modric si Kroos. A fost o mica cearta care imi confirma mie cat de puternic si de mare este domnul Zidane. Antrenorul le-a explicat ce au gresit in special in prima parte si le-a cerut atat lui Modric cat si lui Kroos sa fie iei cei care au initiativa si ies cu minge jucata din faza defensiva”

Oficialii nemultumiti de Isco, James si Jese
“Real Madrid cauta un mijlocas pentru sezonul viitor. Sunt nemultumiti cu totii de randamentul oferit de domnii Isco si James Rodriguez. De asemenea exista nemultumiri legate de progresul lui Jese Rodriguez”

Courtois in prim plan, daca nu vine De Gea
“Se aude ca Real Madrid l-ar dori pe Thibault Courtois, asta daca nu va iesi afacerea De Gea (care devine complicata din pricina sosirii lui Mourinho). Daca nu vine unul, probabil ca o sa vina celalalt. Atat De Gea cat si Courtois sunt mai buni decat Keylor Navas, cu toate ca Navas este un portar valoros”

Probleme fizice mari pentru Real Madrid
“Aceasta echipa arata foarte rau fizic si lucrul asta se stie inca de anul trecut. Anumite aspecte s-au imbunatatit, insa echipa inca arata rau fizic. Cea mai serioasa problema este insa legata de atitudinea unora dintre jucatori. Exista anumiti fotbalisti care nu au o atitudine corespunzatoare pentru acest nivel. ”

Zlatan Ibrahimovic s-a oferit Realului prin intermediari
“Jucatorul care s-a oferit prin intermediari clubului Real Madrid este un geniu. Este unul dintre cele mai mare talente pe care fotbalul le are in ultimii ani. Prin intermediul unor prieteni comuni, el s-a oferit sa vina gratis in vara la Real Madrid. A incercat deja sa joace la gruparea blanco in 2010 cu Mourinho, pentru ca visul sau este sa joace pentru madrileni, dar Barcelona a refuzat atunci sa-l lase pe Bernabeu. Este vorba de Zlatan Ibrahimovic. Daca primeste ok-ul din partea conducerii, va veni gratis in vara anului viitor”

Despre autor

Tags: , ,

Riley

Riley

La camiseta del Real Madrid es blanca, se puede manchar de barro, sudor y hasta de sangre, pero nunca de verg├╝enza!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap