EFE: Martin Odegaard ramane la Castilla, dar va juca in Copa del Rey si Liga Campionilor

Agentia EFE anunta ca Martin Odegaard va ramane la Real Madrid Castilla la cererea expresa a lui Zinedine Zidane. “Norvegianul se va antrena insa macar o data pe saptamana cu prima echipa si va face parte din lotul echipei lui Rafa Benitez in partidele de Cupa” sustine aceeasi sursa.

Oficialii blanco si Hans-Erik Odegaard, tatal fotbalistului ar fi discutat cu Zidane, iar francezul le-a explicat ca Martin este inca foarte tanar si poate juca sub forma de imprumut oricand in urmatorii doi ani la alte echipe. “Momentan, pentru pustiul minune prioritare sunt minutele si experienta, iar Castilla poate fi cea mai convenabila varianta, mai ales in contextul in care el va ramane supravegheat si monitorizat complet de stafful primei echipe” sustine EFE ca le-ar fi transmis Zidane oficialilor madrileni. “Martin are doi ani la dispozitie pentru a fi imprumutat in Primera, sa nu uitam ca are doar 16 acum”.

Copa del Rey este competitia unde Odegaard ar putea evolua pentru prima echipa blanco, daca Rafa Benitez va decide ca este nevoie de el. In plus, norvegianul va fi inscris si pe lista B a lotului cu care Real Madrid va ataca Liga Campionilor. Pentru Odegaard exista si optiunea Getafe, acolo unde madrilenii par interesati sa-l imprumute, mai ales ca gruparea de pe Colliseum evolueaza in Madrid, iar fotbalistul ar putea fi monitorizat corespunzator inclusiv la antrenamente. “O decizie va fi anuntata in urmatoarele doua saptamani” anunta agentia EFE.

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap