El Confidencial: Cristiano Ronaldo incearca sa-l convinga pe Di Maria sa continue la Madrid

Angel di Maria este foarte aproape sa o paraseasca pe Real Madrid. Mai devreme sau mai tarziu, in cadrul acestei perioade de transferuri, starul argentinian va pleca de pe Santiago Bernabeu cu destinatia Franta sau Anglia.

Dupa ce Carlo Ancelotti a esuat in tentative de a-l convinge pe Di Maria sa ramana la Real Madrid, Fideo se afla se pare in ipostaza de a mai refuza pe cineva. Conform cotidianului EL CONFIDENCIAL, Cristiano Ronaldo a incercat in ultimele zile sa-l faca pe Angel di Maria sa se razgandeasca. La fel ca anul trecut, cand portughezul a avut un rol determinant in pastrarea argentinianului si anul acesta super starul lusitan face tot posibilul pentru a-l convinge de aceasta data chiar pe Di Maria ca este mai bine sa continuie pe Bernabeu.

Chiar inainte de plecarea spre Cardiff, Cristiano Ronaldo si Angel di Maria au avut o discutie de 25 de minute dupa antrenament, discutie in care sursele EL CONFIDENCIAL sustin ca portughezul si-a exprimat convingerea ca Di Maria trebuie sa ramana si in acest sezon la Real Madrid. Totusi, relatia dintre Fideo si conducerea clubului blanco s-a deteriorate ca urmare a incapatanarii fotbalistului sud-american, astfel ca sansele ca Angel sa mai ramana la Madrid sunt destul de mici.

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap