EXCLUSIV: Arbeloa asteapta acceptul lui Ancelotti pentru a putea pleca la Chelsea!

Alvaro Arbeloa ar putea parasi in aceasta vara Real Madrid pentru a se intoarce in Premier League. Nu la Liverpool, echipa unde a evoluat intre 2007 si 2009 ci la Chelsea. Pe Stamford Bridge, Arbeloa ar putea lucra din nou cu Jose Mourinho, fostul sau antrenor de la Real Madrid intre 2010 si 2013. Tehnicianul nascut la Setubal a insistat pe langa Roman Abramovich pentru a-l aduce pe Arbeloa in aceasta vara, tinand cont de polivalenta si disciplina fundasului spaniol.

Pentru Mourinho, Azpilicueta este titularul postului de fundas dreapta in timp ce Branislav Ivanovic este a doua varianta. In schimb, Mourinho conisdera ca partea stanga nu este acoperita si va incerca in aceasta pauza de vara sa aduca un fundas stanga titular (Luke Shaw si Filipe Luis sunt cele mai vehiculate nume), urmand a dubla ambele pozitii de fundas lateral cu Arbeloa, jucator care poate evolua atat in dreapta cat si in stanga. Ivanovic va reveni pe zona centrala, acolo unde Mourinho l-a pierdut pe David Luiz dar l-a castigat pe Kourt Zouma.

Arbeloa are contract cu Real Madrid pana in iunie 2016 si a pare tot mai decis sa plece de la echipa sa de suflet dupa ultimele evenimente petrecute in club. In plus, oficialii blanco agreaza un posibil transfer al canteranului tinand cont de faptul ca o parte a vestiarului blanco l-a pus deja la zid pe fundasul nascut la Salamanca. Relatia sa inexistenta cu Iker Casillas si ramanarea acestuia pe Santiago Bernabeu unite cu posibila plecare a lui Diego Lopez (exista unele zvonuri conform carora inclusiv Diego Lopez va fi indepartat de catre Real Madrid din pricina unor contre puternice intre portarul madrilen si o parte dintre echipierii sai) si cu iesirile necontrolate de la Lisabona il situeaza pe Arbeloa tot mai departe de Chamartin.

Se pare ca Real Madrid nu va pune astfel piedici in calea revenirii lui Arbeloa in Premier League, suma pe care “albii” o vor solicita pentru lateralul madrilen fiind undeva pana in 5 milioane de euro, o suma “modica” pentru un club puternic precum Chelsea Londra. Arbeloa si Mourinho au discutat deja despre aceasta posibila mutare in acest weekend la Londra, dar fundasul blanco nu a oferit un raspuns concret, cerand un timp de gandire pentru a discuta si cu Carlo Ancelotti, caruia canteranul ii poarta se pare un respect deosebit.¬†Arbeloa mai are alte doua variante in acest moment: Napoli si Borussia Dortmund. Pe de alta parte, Chelsea mai are doua tinte la Madrid: Casemiro si Varane.

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap