EXCLUSIV: Daca pierde finala de la Lisabona, Real Madrid vine la Bucuresti

Conform unor informatii de ultima ora, site-ul nostru a aflat ca Real Madrid a semnat intelegerea care o poate aduce la Bucuresti pentru un amical cu Steaua Bucuresti. Realmadrid.com.ro a aflat ca oficialii clubului blanco au parafat actele pentru a sosi la Bucuresti pentru un eventual meci amical intermediat de compania Sport Five a omului de afaceri Adrian Thiess. Cu toate acestea, Florentino Perez a acceptat semnarea contractului prin impunerea unor clauze extrem de importante.

In primul rand, sosirea gruparii madrilene pe Arena Nationala este conditionata de deznodamantul finalei de la Lisabona. In cazul in care Real Madrid va castiga finala de pe 24 mai, gruparea de pe Santiago Bernabeu are un termen de gandire in care va trebui sa ofere un raspuns final organizatorilor de la Bucuresti. Totul depinde insa din acel moment de dorinta antrenorului Carlo Ancelotti, omul care va stabili perioada de pregatire. Prezenta Madridului la Bucuresti ar putea fi astfel pusa in pericol de Supercupa Europei de la Cardiff (12 august), iar sansele ca Real Madrid sa evolueze contra Stelei la Bucuresti, sunt mult mai mici.

Organizatorii evenimentului ne-au confirmat ca in eventualitatea in care duelul Steaua-Real Madrid nu va avea loc, Sport Five va organiza un turneu de patru meciuri pentru care deja si-au dat acordul formatii importante din Europa precum AC Milan, Juventus, Fenerbahce, Atletico Madrid, Valencia, Lazio Roma sau Besiktas Istanbul, reprezentantii Sport Five urmand a face alegera finala in functie de studiile de specialitate pe care le intreprind in aceasta perioada.

In concluzie, un eventual triumf blanco la Lisabona o indeparteaza in proportie foarte mare pe Real Madrid de vizita la Bucuresti. In alta ordine de idei, un esec in fata lui Atletico Madrid, garanteaza prezenta gruparii madrilene pe Arena Nationala in luna august. Onorariul madrilenilor pentru aceasta vizita va fi de 1.3 milioane de euro.

Despre autor

Tags:

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap