EXCLUSIV: Pogba a acceptat oferta Realului, Juventus tine insa de pret!

Pogba, unul dintre tinerii cei mai talentati din fotbalul european

Paul Pogba are sanse tot mai mari sa ajunga la Real Madrid, acum sau in vara viitoare. Conform informatiilor primite de RealMadrid.com.ro, mijlocasul francez in varsta de 21 de ani si-a dat acordul pentru a juca pe Santiago Bernabeu. Pogba a acceptat propunerea madrilenilor care i-ar putea aduce in urmatorii sase ani de contract 23,5 milioane de euro in conturile sale (fara clauzele de performanta care se vor discuta daca Juventus accepta propunerea lui Real Madrid). In acest moment, negocierile dintre cele doua cluburi sunt blocate pentru ca Juventus cere 70 de milioane de euro pentru fotbalistul sau, suma platibila in doua transe de cate 35 de milioane de euro in urmatorii doi ani de zile.

Pe de alta parte, Real Madrid ar vrea sa-i includa in tranzactie pe Alvaro Morata si foarte probabil Fabio Coentrao, cu toate ca Antonio Conte, l-ar dori pe brazilianul Marcelo ca prima varianta. Negocierile dintre cele doua cluburi vor continua in aceste zile fara Florentino Perez, presedintele blanco mandatandu-l pe Directorul General, Jose Angel Sanchez pentru a purta discutiile referitoare la transferul lui Paul Pogba pe Santiago Bernabeu.

Avand acceptul fotbalistului, lucrurile ar trebui sa se miste ceva mai repede, dar Juventus tine foarte tare de pret. Ultima varianta vehiculata este 45 de milioane plus Alvaro Morata fara optiune de rascumparare din partea clubului blanco. Sunt sanse mari totusi ca negocierile sa nu se incheie in aceasta vara si discutiile sa se reia in 2015, tinand cont de faptul ca francezul este interesat sa vina la Real Madrid.

Despre autor

Tags:

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap