Exod de canterani dinspre Valdebebas catre Europa

Browse By

Foarte multi jucatori produsi de Real Madrid au parasit in aceasta vara Concha Espina. Cele mai importante nume sunte cele ale lui Burgui, Derik, Diego Llorente, Jose Rodriguez, Agoney si Alvaro Medran. Inca o dovada ca Real Madrid produce si produce bine.

Burgui, jucator impresariat de Jorge Mendes, a ales Espanyol Barcelona. Canteranul a fost imprumutat pentru un sezon si ar putea reveni in vara lui 2016 la Real Madrid. Intr-o situatie similara se gaseste si Alvaro Medran, mijlocasul semnand un contract pana in vara viitoare cu fosta echipa a lui Cosmin Contra, Getafe. Unul dintre cei mai talentati jucatori ai canterei merengue, Diego Llorente a fost si el imprumutat pentru un an la Rayo Vallecano, acolo unde antrenorul Paco Jemez l-a cerut cu insistenta. Benitez a acceptat imprumutul lui Llorente si l-a directionat spre Rayo, unde Real Madrid ii poate supraveghea cu usurinta ascensiunea.

Jose Rodriguez a ajuns la Galatasaray Istanbul. Mijlocasul promovat de Mourinho poate fi recuperat dupa primul sau al doilea an de contract, pentru 10 milioane de euro. Lateralul Mario Hermoso a semnat cu Real Valladolid, in timp ce Sergio Aguza si Cristian Benavente au fost cedat definitiv in liga a doua engleza la Milton Keys. Tot in Championship a ajuns si fundasul Derik Osede Prieto, insa in cazul sau, Real Madrid a pastrat o optiune de rascumparare dupa un an de zile. Dani Suarez s-a transferat la Ponferradina, in timp ce unul dintre cei mai talentati jucatori ai La Fabrica, Agoney, a ajuns la un acord cu Borussia Dortmund. Agoney fusese recomandat chiar de fostul antrenor, Jurgen Klopp.

Borja Sanchez va juca sub comanda lui Fernando Morientes la Fuenlabrada in Segunda Division B, in timp ce Isma Cerro a ajuns la un acord cu Racing Club de Santander.

 • soso

  Agoney, despre care ai zis ca e foarte talentat, a plecat definitiv sau doar împrumut? A fost vandut cu optiune de cumparare?

  • Dorian Preda

   Am gasit eu, avem opțiune de răscumpărare la Agoney. 15 milioane dacă am citit eu bine.

   • soso

    Mulțumesc. Cam mult 15 milioane

    • Dorian Preda

     Da, dar o undeva asta e și o garanție a faptului ca pustiul e bun. Dacă au acceptat opțiunea asta înseamnă ca au încredere în el

 • COSTEL

  SA PLECE SA JOACE!!!
  ESTE EXTREM DE IMPORTAT …CUM LA FEL DE IMPORTANT ESTE CUM CINE TINE LEGATURA CU JUCATORUL.
  CREIERUL SAU ,FAMILIA SI CLUBUL DE ORIGINE SUNT EXTREM DE IMPORTANTE IN CRESTEREA SI DEZVOLTAREA UNUI FOTBALIST …cand vorbim de imprumuturi .sau vanzari cu clauza…

 • Prisacariu Cristian

  mai e si jack harper ,

  Oricum , real a desfiintat “Real madrid C ” jucatorii de acolo au primit sansa sa mearga la Castillia , sansa pe care unii au ales-o altii nu. Apoi de la Castillia , tinand cont de jucatorii veniti , (noi trenasferuri si , cei de la “c”) era normal ca multi dintre canteranii mai vechi sa plece imprumut sau definitv cu clauza de rascumparare pentru a putea juca din ce in ce mai multe meciuri .

  Ce e de apreciat e ca Real nu a stat in calea fericirii lor acceptand sa fie transferati chiar si gratuit , orindu-si o clauza de rascumparare consistenta in cazul in care vreun jucator explodeaza .

  Acest stil impaca si capra si varza , ajutand jucatorul sa se poata impune la echipa mare a unui club , dar si evitand din prisma clubului un nou caz Etoo sau Mata .

  daca persoana care gandeste astfel e aceiasi cu cea care a pus mana si pe vallejo (poate directorul de fotbal ) nu pot decat sa il felicit si sa ii spun ca are toata admiratia mea .

Real Madrid Romania