Exod de canterani dinspre Valdebebas catre Europa

Foarte multi jucatori produsi de Real Madrid au parasit in aceasta vara Concha Espina. Cele mai importante nume sunte cele ale lui Burgui, Derik, Diego Llorente, Jose Rodriguez, Agoney si Alvaro Medran. Inca o dovada ca Real Madrid produce si produce bine.

Burgui, jucator impresariat de Jorge Mendes, a ales Espanyol Barcelona. Canteranul a fost imprumutat pentru un sezon si ar putea reveni in vara lui 2016 la Real Madrid. Intr-o situatie similara se gaseste si Alvaro Medran, mijlocasul semnand un contract pana in vara viitoare cu fosta echipa a lui Cosmin Contra, Getafe. Unul dintre cei mai talentati jucatori ai canterei merengue, Diego Llorente a fost si el imprumutat pentru un an la Rayo Vallecano, acolo unde antrenorul Paco Jemez l-a cerut cu insistenta. Benitez a acceptat imprumutul lui Llorente si l-a directionat spre Rayo, unde Real Madrid ii poate supraveghea cu usurinta ascensiunea.

Jose Rodriguez a ajuns la Galatasaray Istanbul. Mijlocasul promovat de Mourinho poate fi recuperat dupa primul sau al doilea an de contract, pentru 10 milioane de euro. Lateralul Mario Hermoso a semnat cu Real Valladolid, in timp ce Sergio Aguza si Cristian Benavente au fost cedat definitiv in liga a doua engleza la Milton Keys. Tot in Championship a ajuns si fundasul Derik Osede Prieto, insa in cazul sau, Real Madrid a pastrat o optiune de rascumparare dupa un an de zile. Dani Suarez s-a transferat la Ponferradina, in timp ce unul dintre cei mai talentati jucatori ai La Fabrica, Agoney, a ajuns la un acord cu Borussia Dortmund. Agoney fusese recomandat chiar de fostul antrenor, Jurgen Klopp.

Borja Sanchez va juca sub comanda lui Fernando Morientes la Fuenlabrada in Segunda Division B, in timp ce Isma Cerro a ajuns la un acord cu Racing Club de Santander.

Despre autor

Tags: , , , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap