Fara gluma » Mo Salah chiar e dorit de Real Madrid!

Mo Salah

Mo Salah, fotbalistul care a impresionat in acest sezon in tricoul lui Liverpool este ultimul nume intrat pe lista transferurilor de la Real Madrid. Conform unor informatii ale agentiei spaniole EFE, doi oameni din anturajul fotbalistului ar fi avut deja o discutie de principiu cu gruparea de pe Santiago Bernabeu.

Aceasta informatie vine la foarte scurt timp dupa ce Zinedine Zidane l-a elogiat pe fotbalistul egiptean: “Este un jucator foarte bun, care creste constant. Salah este inca un fotbalist tanar, imi place foarte mult” a explicat Zizou, chestionat pe baza acestui subiect.

Este cunoscuta reticenta tehnicianului francez in a se pronunta despre alti fotbalisti care nu apartin clubului nostru, astfel ca afirmatiile facute in calitate de manager la Real Madrid, au nascut fara indoiala suspiciuni.

Mohammed Salah face furori in acest debut de sezon pe Anfield. Are 25 de ani si a mai trecut in cariera sa pe la FC Basel, Chelsea, Fiorentina si AS Roma. La Chelsea a fost cumparat chiar de Jose Mourinho, fostul tehnician al Madridului, insa Salah n-a reusit sa confirme in primul sau sezon pe Stamford Bridge. Mou l-a comparat in ziua prezentarii cu Gareth Bale si Arjen Robben, in timp ce africanii il considera “Messi al Egiptului”.

In acest debut de sezon, Salah a marcat de 20 de ori in 26 de aparitii in tricoul “cormoranilor” si a devenit fotbalistul care inscrie cel mai rapid 20 de reusite pentru Liverpool. Englezii nu sunt insa dispusi sa se desparta de fotbalistul egiptean si cu atat mai putin in aceasta iarna. Situatia dezvolta insa un interes concret astfel ca ramane sa urmarim in continuare aceasta pista.

Despre autor

Tags: , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap