Florentino Perez condiţioneză noul contract al lui Carlo Ancelotti

Cu toate că nu a făcut-o public şi nici nu o va face, Florentino Perez, preşedintele clubului Real Madrid s-a arătat foarte mâhnit de jocul echipei blanco din 2015. Mai mulţi fani merengue au protestat ieri cu ocazia partidei din Segunda Division B dintre Real Madrid Castilla si Bilbao Athletic (scor 2-2). Un grup de fani aflat chiar sub tribuna oficială unde preşedintele merengue supraveghea jocul echipei secunde s-au întors în repetate rânduri înspre preşedinte vociferând la adresa antrenorului Carlo Ancelotti şi a anumitor jucători din lot. O parte dintre ei au scandat numele lui Zinedine Zidane. Conform informaţiilor venite din Spania, Florentino Perez va avea astăzi o întălnire cu lotul primei echipei şi cu antrenorii, în încercarea de a creşte moralul din vestiar.

Aceleaşi informaţii susţin însă ca Florentino Perez şi Carlo Ancelotti cazuseră de acord la întoarcerea din Maroc asupra noului contract al antrenorului cu gruparea blanco. Redactarea şi semnarea lui urmau să aibă loc în săptamana imediat următoare de la întoarcerea din Africa. Din cate se pare, Real Madrid condiţionează acum prelungirea acordului de obligaţia antrenorului de a cuceri fie titlul în Spania fie Uefa Champions League, informaţie ce e drept, neconfirmată încă.

Florentino Perez pare însă foarte afectat de tradiţia negativă care se conturează în duelurile cu rivala Atletico Madrid, un aspect pe care încă nu îl poate întelege (Atletico este prima echipă spaniolă care adună şase meciuri consecutive într-un sezon, fără ca Real Madrid să se poate impune). De asemenea, căderea inexplicabilă a unor staruri din lot, în frunte cu Cristiano Ronaldo este pusă de oficialii blanco pe seama lejerităţii cu care antrenorul tratează relaţia cu jucătorii săi. Oficialii blanco nu văd cu ochi buni aceasta susţinere necondiţionată a fotbaliştilor pentru antrenorul echipei.

Despre autor

Tags: , , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap