Florentino Perez la COPE: “Rafa Benitez este cel mai bun antrenor cu care am colaborat!”

La Cadena COPE, Florentino Perez a vorit deschis despre actualitatea de la Real Madrid. Printre altele, presedintele madrilen a marturisit ca este imposibil un Real Madrid astazi fara Cristiano Ronaldo si ca Rafa Benitez este cel mai bun tehnician cu care a lucrat. Iata cele mai importante si interesante declaratii ale presedintelui de la Real Madrid:

Despre Cristiano: “Nu poate exista un Real Madrid astazi fara Cristiano Ronaldo. Daca PSG l-a vrut sau il vrea, este foarte simplu: trebuie sa plateasca 1 miliard de euro”

Despre Gerard Pique: “Sigur ca si el greseste, dar nu mi se pare normal sa fie fluierat, cu atat mai putin cu cat imbraca tricoul echipei reprezentative. Pique e asa cum e, ne-a obisnuit deja cu felul sau de a fi, dar sa-l fluieri mi se pare gresit”

Despre noul Real Madrid: “Avem un lot excelent si un antrenor excelent. Ne-am imbunatatit lotul in aceasta vara”

Despre Casillas: “Eu nu l-am concediat pe Iker. Daca era dupa mine, Casillas isi termina cariera la Real Madrid. Mi-a cerut sa-l ajutam sa plece, erau deja doi ani cu o presiune extraordinara pentru el. L-am inteles! Nu pot intelege cum fanii pot fluiera un jucator de-al nostru. Am pus aceasta problema si in Adunarea Generala. L-am aparat pe Casillas in toate aparitiile mele. Mourinho l-a tratat pe Casillas ca si pe Ronaldo, cu aceeasi importanta. Iker a fost rezerva doar cu Ancelotti. Am fost socat! Dar n-am putut interveni”

Despre Rafa Benitez: “Este cel mai bun antrenor cu care am colaborat pana acum!”

Despre Sergio Ramos: “Sergio nu s-a folosit de presa pentru a scoate mai multi bani, este o teorie gresita! Sergio Ramos nu si-a dorit niciun moment sa plece de la Real Madrid!! Iar noi am stiut mereu asta. Nu am primit nicio oferta scrisa pentru el. Dupa discutia dintre mine si el, in cinci minute s-a rezolvat totul!”

Despre Gareth Bale: “Bale este madridista de mic. De ce ar pleca de la Real Madrid? din cauza lui Ancelotti? El are o incredere extraordinara in el si o dorinta uriasa de a reusi in acest tricou”

Despre transferul unui atacant: “Benitez nu mi-a cerut un alt atacant. Mi-a explicat ca un nou numar 9 ar perturba situatia pentru ceilalti jucatori care il pot inlocui pe Benzema”

Despre Jose Mourinho: “Nu m-am gandit sa-l aduc inapoi, dar el este antrenorul care ne-a oferit un salt calitativ extraordinar, saltul pe care il cautam. Inainte de Mourinho nu treceam de 8 ani de faza sferturilor in Liga Campionilor, iar asta inseamna sa nu fim in prim planul fotbalului continental”

Despre influenta lui Jorge Mendes: “Nu conteaza asa cum scrie presa. Mendes are trei jucatori importanti la noi: Cristiano, James si Pepe. Ei sunt si cei mai importanti jucatori ai sai!”

Despre Pepe: “Este un baiat extraordinar, atat ca fotbalist cat si ca jucator. Nu l-am adus eu la Real Madrid, dar il simpatizez foarte mult”

Despre presa: “Sunt multi oameni care se intreaba de ce presa din Madrid nu trateaza acest club asa cum in Catalunya este tratata Barcelona. Real Madrid inseamna putere, iar jurnalistilor nu le place sa existe o asemenea putere. Nu am niciun dubiu ca e mai bine pentru ei sa scrie de rau despre noi. Exista ziare care si-au facut o adevarata obsesie din a ma ataca si nu doar pe mine ci si clubul Real Madrid”

Despre autor

Tags: , , , , , , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap