Florentino Perez merge pe mana lui Zidane in privinta portarului de la Real Madrid

Real Madrid va miza in continuare pe Keylor Navas, anunta presa spaniola. Portarul costarican care a semnat un sezon impresionant in tricoul echipei merengue l-a facut pe presedintele Florentino Perez sa se razgandeasca in privinta postului de portar. David de Gea, pentru care Real Madrid are o optiune preferentiala nu va mai ajunge pe Santiago Bernabeu sustine jurnalistul Paco Garcia Cardidad asta si pentru ca lucrurile s-au complicat la toate capitolele.

Sosirea lui Jose Mourinho la Manchester United l-a determinat inclusiv pe David de Gea sa vada altfel lucrurile. Portughezul se bazeaza foarte tare pe portarul spaniol pe care il considera cel mai bun goalkeeper din lume, iar De Gea a confirmat asteptarile fanilor in cursul zilei de ieri: “Ma simt foarte bine acum la United. Sunt fericit cu numirea lui Mourinho, cred ca Manchester avea nevoie de un astfel de antrenor”. Pe de alta parte, Florentino Perez, omul care l-a dorit insistent pe David de Gea pe Santiago Bernabeu si-a anuntat deja colaboratorii ca in privinta transferurilor cel care va decide totul este antrenorul Zinedine Zidane.

In acest sens, sansele ca Navas sa ramana portarul titular de la Real Madrid sunt foarte mari, pentru ca Zidane il vede in continuare drept cea mai buna solutie si mizeaza pe ideea de continuitate, mai ales ca portarul costarican are sprijinul coechipierilor sai si in special al liderilor de echipa, Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo, Marcelo Viera, Pepe sau Luka Modric. “Florentino nu se va implica peste Zidane. Ii place sa-si tina promisiunile, dar nu se va impune in fata lui Zizou fata de care are un respect extraordinar” a marturisit ieri, jurnalistul Paco Garcia.

Mai mult, chiar Florentino Perez a anuntat zilele trecute: “Sunt doi portari extraordinari, dar este greu de gestionat o situatie la club cu doi portari de acest nivel”. Un semnal ca Florentino este decis sa mearga pe mana antrenorului si sa accepte continuitatea actualului goalkeeper blanco, Keylor Navas. Faptul ca Perez merge exclusiv pe mana lui Zidane in privinta transferurilor, atrage si semnele evidente ale posibilei sosiri a lui Pogba pe Bernabeu, sustine presa italiana si iberica. Zizou il considera pe Pogba piesa lipsa din “puzzle-ul” numit Real Madrid in era Zinedine Zidane si va face tot posibilul pentru a-si aduce jucatorul favorit pe Santiago Bernabeu. Tehnicianul francez s-a consultat spun italienii si cu liderii vestiarului blanco, iar raspunsul primit a fost unul care l-a multumit pe Zidane. Pogba este dorit la Real Madrid!

Despre autor

Tags: , , , ,

Riley

Riley

La camiseta del Real Madrid es blanca, se puede manchar de barro, sudor y hasta de sangre, pero nunca de verg├╝enza!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap