Fost secund al lui Benitez, Pecchia explica: “Ne-au acuzat ca il foloseam pe Casemiro inaintea lui Isco sau James…Asta a facut si Zidane”

Pecchia

Fostul secund al lui Rafa Benitez, Fabio Pecchia a vorbit intr-un interviu acordat pentru La Gazzetta dello Sport despre ce s-a intamplat in perioada Benitez la Real Madrid.

“A fost o atmosfera ciudata la Madrid. Cand ne-au concediat, eram pe locul doi, la doua puncte distanta de FC Barcelona. Ne-au acuzat ca il foloseam pe Casemiro, in loc sa-i folosim pe James sau Isco, dar asta a facut si Zidane apoi, nu? Ma rog, dupa cum stim totii, povestea e scrisa de castigatori… restul nu mai conteaza”

“Sergio Ramos este un lider, un tip dur. Cristiano Ronaldo nu iesea in evidenta, dar atunci cand el vorbea in vestiar, toata lumea asculta. Modric, in versiunea de acum este foarte important, mai ales ca acum are increderea tuturor colegilor sai”

“La Madrid, atat timp cat am fost noi, fiecare sesiune de antrenament era ca o finala. Antrenam niste campioni astfel ca era clar ca nu putea iesi prost. Jucatorii sunt exigenti cu ei insisi, dar si cu cei care le sunt in jur.”

“Cristiano va conta enorm pentru Juventus. E ceva natural pentru el sa transmita acea energie de invingator lotului. Niciodata nu l-am vazut afectat de responsabilitate, se hraneste cu asta. E ceea ce alti jucatori nu au.”

Despre autor

Tags: , ,

The Real Riley

The Real Riley

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap