Wed. Feb 20th, 2019

Fundas de 50 de milioane pe Bernabeu. Real Madrid il aduce pe “noul Pepe”. Toate detaliile tranzactiei

Real Madrid cauta solutii pentru intarirea defensivei si a reusit, conform informatiilor de ultima ora venite din Spania, sa-l transfere pe Eder Militao, fundas brazilian de la FC Porto.

Urmarit si de rivala FC Barcelona, dar si de fortele din Manchester, City si United, Militao va juca se pare la Real Madrid. Nu va ajunge pe Bernabeu in aceasta iarna, ci abia din vara.

Gruparea blanco va plati pentru el nu mai putin de 50 de milioane de euro, adica atat cat este clauza de reziliere a fundasului in varsta de 21 de ani. Daca nu se grabeste, clauza fotbalistului creste la 75 de milioane de euro, conform contractului sau cu FC Porto.

Doar 4 milioane de euro a platit FC Porto pentru fundasul care a fost prezentat drept “noul Pepe”. Sao Paolo, echipa de la care provinte Eder Militao va incasa un procent de 10% din tranzactie.

Cine este Eder

Pe numele sau complet Eder Gabriel Militao, fundasul in varsta de 21 de ani poate evolua pe patru posturi: fundas dreapta, fundas central dreapta, fundas central stanga sau mijlocas defensiv.

Masoara 1.86 de centimetri si a jucat in acest sezon 24 de meciuri la FC Porto, pentru care a marcat doua goluri si a dat alte doua pase de gol.

Eder are o selectie in nationala Braziliei, dar este considerat viitorul lider al Selecao.