Gareth Bale ar putea evolua in zona centrala in derbyul cu Atletico Madrid

Carlo Ancelotti ar putea pregati o surpriza rivalilor de la Atletico Madrid in derby-ul de sambata de pe Bernabeu. Varianta folosirii lui Raphael Varane in zona mediana reprezinta doar o alternativa de urgenta, iar accidentarea lui Sami Khedira nu pare sa-l fi dat prea mult peste cap pe Italian. Surse apropiate gruparii blanco sustin ca germanul n-ar fi fost oricum titular in Derby de Madrid, Ancelotti mizand pe folosirea cuplului Toni Kroos-Luka Modric.

Marea surpriza pe care o pregateste insa Carletto este mutarea lui Gareth Bale pe zona central. Ancelotti a observat ca James se descurca mult mai bine in zona laterala si vrea sa profite la maxim de calitatile exceptionale defensive ale lui Bale. Extrem de sacrificat in sistemul 4-3-3, galezul s-ar putea trezi complet sacrificat in pozitia in care anul trecut juca Angel di Maria. Ancelotti intentioneaza sa-l foloseasca in fata lui Kroos si Modric pe Bale si pe James Rodriguez in dreapta in locul lui Bale.

Cu aceasta pozitionare noua, galezul se va indeparta de gol ceea ce poate reprezenta un urias handicap pentru unsprezecele lui Ancelotti. Pe de alta parte, italianul spera ca Bale va avea o zona si mai larga de actiune si mizeaza pe reactivitatea, dezechilibrul, calitatile sale defensive, forta de patrundere si suturile sale pentru a castiga fata de sezonul trecut o pozitie care parea deficitara in aceasta vara.

Conform unor informatii primite din Spania, Ancelotti are deja decis unsprezecele de start pentru Derby de Madrid. Acesta ar putea fi: Casillas, Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo, Kroos, Modric, Bale, James, Cristiano Ronaldo si Karim Benzema.

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap