Gareth Bale ar urma sa plece de la Real Madrid

Gareth Bale, Real Madrid

Carlos Carpio anunta in MARCA faptul ca Gareth Bale nu va mai continua din vara la Real Madrid.

Internationalul galez, Gareth Bale nu mai pare sa fie o solutie pentru Zidane nici macar atunci cand e vorba de “planul B”. La partida extrem de importanta cu Paris Saint Germain din turul optimilor de finala UCL, starul galez a privit startul partidei de pe banca.

In doar 14 meciuri a fost folosit Bale ca extrema stanga in 4-3-3 la Real Madrid. Si in doar 18 meciuri a jucat in pozitia in care a impresionat la Spurs. 80% din meciurile lui Bale la Real Madrid au fost ca aripa dreapta in 4-3-3. In acelasi rol la Spurs, Bale a jucat doar 10 meciuri.

In ciuda faptului ca are 9 goluri si 6 pase decisive in acest sezon, #11 nu mai pare sigur ca va continua la Real Madrid. Pe Concha Espina umbla vorba ca Jonathan Barnett, agentul fotbalistului, a luat deja legatura cu anumite cluburi din Anglia care-l doresc pe Bale din vara.

“Bale are doua probleme: fragilitatea si introvertirea” anunta jurnalistul Carlos Carpio, care considera ca “galezului i s-a terminat creditul la Madrid”. Nici macar Zidane nu a sarit in apararea lui Bale la capatul partidei de la Leganes, cand l-a trimis in teren in minutul 73: “Gareth, a facut meciul sau obisnuit” a anuntat Zizou.

58 de pase decisive are Bale la Real Madrid

Atunci cand nu dezechilibreaza adversarii, aspect care se intampla tot mai rar, Bale dispare. Galezul nu pare introvertit doar in afara terenului ci si in teren, acolo unde singura conexiune reala pare sa fie cu Ronaldo.

De cand a sosit la Real Madrid, Bale, considerat un urmas al super starului portughez, a primit un tratament stelar din partea clubului. A fost tratat precum Cristiano, adevaratul varf al Olimpului pe Bernabeu. Cinci ani mai tarziu, comparatiile dintre Bale si Ronaldo sunt dureroase. Practic, ele nu exista. Aproape 25 de accidentari a suferit Gareth in toti acesti ani, detaliu care l-a facut sa rateze 78 de meciuri.

76 de goluri a reusit Bale pentru Real Madrid

Sigur, Bale a avut rolul sau in aceasta perioada, dar cu toate ca Jonathan Barnett (agentul tau) il pune la acelasi nivel cu Neymar, adevarul este ca Gareth Bale, in ciuda calitatilor sale exceptionale, nu poate atrage astazi niciun club care sa plateasca peste 200 de milioane pentru a-l avea. In vara, se auzea ca Madridul il lasa sa plece pentru 100 de milioane. O suma realista daca tinem cont de felul in care a evoluat piata transferurilor in ultimii doi ani.

Cert e ca Madridul nu pare pregatit sa mai creada in Gareth Bale, mai ales dupa un an care se poate incheia fara trofeu. Pe Concha Espina se considera ca este timpul ca Marco Asensio sa faca pasul spre pozitia de titular, detaliu care din sezonul viitor ar putea deveni o obligatie pentru Zidane. Sau, pentru viitorul antrenor al echipei.

Despre autor

Tags: ,

Florentino

Florentino

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap