Gareth Bale: dubla si pasa de gol pentru Tara Galilor in Israel

Dupa prestatia excelenta de la echipa reprezentativa, internationalul madrilen, Gareth Bale a fost ridicat in slavi de presa din Marea Britanie si Tara Galilor. Autor a doua goluri in deplasarea de pe terenul liderului grupei, Israel, Bale a fost cel mai bun jucator al partidei pentru echipa sa reprezentativa.

Pentru prima data in istoria sa, nationala Tarii Galilor are sanse reale de calificare la turneului final al Campionatului European de Fotbal, iar Bale se simte fericit: “Este o onoare pentru mine sa joc fiecare meci in tricoul Tarii Galilor. Nu facem un secret din faptul ca ne dorim sa ne califiam, am spus asta inca de la inceputul preliminariilor, dar pentru asta trebuie sa facem fata unor meciuri dificile, cum a fost si acesta din Israel. Conteaza mai putin faptul ca eu am marcat, este foarte importanta victoria pentru noi” a precizat starul lui Real Madrid.

Bale a refuzat sa comenteze faptul ca a fost folosit de Chris Coleman intr-un alt rol decat Bale este folosit la Madrid. Starul Tarii Galilor a evoluat in acest meci intr-o zona centrala, ca “varf doi” sau chiar ca “numar 10”, dar cu o totala libertate de miscare: “Nu vreau sa comentez acest aspect. Este foarte important pentru mine ca apar tricoul echipei reprezentative, nu conteaza prea mult astfel de detalii pentru mine. Critici? Nu am motive sa raspund criticilor, eu trebuie sa muncesc si sa demonstrez pe terenul de joc ce pot. In fotbal exista si perioade proaste pentru fotbalisti, insa simt ca nu trebuie sa demonstrez nimic nimanui” a anuntat Gareth Bale. Mai jos, rezumatul meciului castigat de Tara Galilor in Israel, cu doua goluri si o pasa de gol marca Bale. Cronica si statisticile acestui meci le puteti gasi AICI.

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap