Bale: “Niciun fotbalist nu poate atinge nivelul pe care il are Cristiano!”

Browse By

Gareth Bale a revenit cu gol la Real Madrid in partida cu Rayo Vallecano. Cu 6 goluri si 5 pase decisive in acest start de sezon, Bale simte ca isi poate creste nivelul in viitor.

Galezul transferat in 2013 de la Tottenham a marturisit intr-un interviu acordat postului de radio al BBC ca se pregateste intens pentru ca isi doreste sa atinga nivelul lui Cristiano Ronaldo: “Pe zi ce trece ma simt mai bine si muncesc tot mai tare pentru ca imi doresc sa ating nivelul lui Cristiano Ronaldo!” a marturisit starul de pe Bernabeu.

“El 11” si-a laudat coechipierul pentru pofta incredibila de fotbal pe care o arata de la o saptamana la alta: “Cantitatea de goluri pe care Cristiano a reusit-o pentru acest club este absolut incredibila. Nimeni nu este capabil sa-l ajunga! In acest moment, Cristiano Ronaldo se afla la un nivel imposibil de atins pentru orice fotbalist din lume” a spus Bale care s-a referit si la felul in care Ronaldo continua sa se antreneze in ciuda performantelor incredibile atinse in ultimii ani: “Vazandu-l cum se antreneaza si cum se comporta in meciuri, realizezi ca Ronaldo este cu adevarat un exemplu demn de urmat pentru orice fotbalist. Eu sper, ca intr-o buna zi, sa ajung la acest nivel” a incheiat superstarul galez.

 • Sorin Barbu

  Imi place tare mult Omul Gareth Bale. Isi stie locul, isi respecta coechiperii si adversarii, e inteligent si cuminte. Dar peste toate e super jucator!! A new Ronaldo is born!!

 • Torpyla

  ar trebui sa-si scoata putin limba din fundul lui c.ronaldo si ar trebui sa se concetreze mai mult la identitatea lui proprie.

  faceam misto aici pe site cand zicea neymar ca a venit sa-l ajute pe messi sa devina cel mai bun,si tot ne luam de faptul ca i se pun cuvinte in gura.

  fotbalistii din ziua de ar trebui sa dea dovada de ceva mai multa personalitate.

 • http://www.realmadrid.com.ro/ Ionut Florin

  Normal…doar es el mejor del mundo! 🙂

Real Madrid Romania