Bale: “Niciun fotbalist nu poate atinge nivelul pe care il are Cristiano!”

Gareth Bale a revenit cu gol la Real Madrid in partida cu Rayo Vallecano. Cu 6 goluri si 5 pase decisive in acest start de sezon, Bale simte ca isi poate creste nivelul in viitor.

Galezul transferat in 2013 de la Tottenham a marturisit intr-un interviu acordat postului de radio al BBC ca se pregateste intens pentru ca isi doreste sa atinga nivelul lui Cristiano Ronaldo: “Pe zi ce trece ma simt mai bine si muncesc tot mai tare pentru ca imi doresc sa ating nivelul lui Cristiano Ronaldo!” a marturisit starul de pe Bernabeu.

“El 11” si-a laudat coechipierul pentru pofta incredibila de fotbal pe care o arata de la o saptamana la alta: “Cantitatea de goluri pe care Cristiano a reusit-o pentru acest club este absolut incredibila. Nimeni nu este capabil sa-l ajunga! In acest moment, Cristiano Ronaldo se afla la un nivel imposibil de atins pentru orice fotbalist din lume” a spus Bale care s-a referit si la felul in care Ronaldo continua sa se antreneze in ciuda performantelor incredibile atinse in ultimii ani: “Vazandu-l cum se antreneaza si cum se comporta in meciuri, realizezi ca Ronaldo este cu adevarat un exemplu demn de urmat pentru orice fotbalist. Eu sper, ca intr-o buna zi, sa ajung la acest nivel” a incheiat superstarul galez.

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap