Garteh Bale: “ Am trecut prin momente dificile anul trecut”

Browse By

Gareth Bale a acordat un interviu agentiei “Press Asociation Press”, in cadrul caruia a facut o trecere in revista a celor doi ani petrecuti la Real Madrid. Galezul a recunoscut ca primul sau sezon a fost mult mai bun decat al doilea, si pentru ca in anul competitional trecut nu s-a simtit suficient inclus in echipa, dar si pentru ca Real Madrid nu a reusit sa obtina niciunul dintre titlurile puse in joc.

“In primul an, am fost parca propulsat de adrenalina care m-a invadat odata cu semnarea contractului cu Real Madrid, pentru ca ma simteam foarte iubit de toata lumea de la club. In al doilea sezon, situatia s-a schimbat putin, nu ma mai simteam inclus in jocul echipei la fel de mult, pentru ca mingile nu mai treceau pe la mine ca de obicei si, ca atare, nu mai eram atat de implicat in joc. Acum, insa chiar simt ca fac parte din tot ceea ce se intampla pe teren, asa ca pot demostra de ce sunt capabil in teren,oferind pase si marcand. Muncim serios la antrenamente , iar in timpul meciului suntem foarte uniti. Pur si simplu, incercam sa marcam cat de multe goluri putem. Am fost foarte concentrati, inca din prima etapa, in care, din pacate, nu am putut marca. Am revenit, insa, in celelalte doua partide, cu 5, respectiv 6 reusite pe meci, iar acum ne simtim increzatori si puternici. Era foarte important sa castigam la Espanyol, avand in vedere ca, in debyul dintre Barca si Atleti, una dintre contracandidate putea sa piarda puncte, iar o victorie a noastra ne putea duce inaintea uneia dintre ele. Trebuie, insa, sa fim foarte concentrati in toate meciurile din La Liga, deoarece fiecare punct este important pentru castigarea competitiei. Numai astfel putem sa depindem doar de noi. La echipa nationala, totul merge bine si este rezultatul muncii serioase pe care am depus-o toti in ultimii 7-8 ani. In patru ani, am progresat, de pe locul 117, in primele zece echipe nationale ale lumii. Avem un stil de joc, un plan si incercam sa le ducem la bun capat pe toate.”

 • http://batman-news.com Victor Bratu

  Cu alte cuvinte: multumim blandetto! :))))))))))))

 • Dolinschi Mihai-Vladimir

  Cand antrenorul te pune in al doilea sezon pe post de Salgado…il cred.

  • Rileyy

   Opaaa…ce aaavem nooi aiiicii???

   • Dolinschi Mihai-Vladimir

    Un jucator de 100 de milioane pus sa faca ce facea Salgado 🙂

  • zece

   in fotbalul modern extrema coboara pentru ca fundasul dreapta sa nu ajunga in 2v1. dupa cum vezi bale acolo il marcheaza pe Jordi alba, fundasul stanga al barcelonei.

   • Dolinschi Mihai-Vladimir

    dupa cum vezi Marcelo nu apare aici si Carvajal e in centru si asta pentru ca nua vem mijlocas defensiv…nu e vorba doar de coborat…asta e cel mai simplu detaliu de vazut ca extrema ajunge dupa lateral. Daca Marcelo si Kroos erau in imagini crezi ca mai comentam si postam ceva? NU! Deci no comment.

 • psycho

  citisem pe undeva ca a avut si consiliere psigologica pentru a depasi momentul dificil.
  asta e rezultatul munci unui antrenor de doi bani gauriti.daca mai prinde o echipa de top din europa(nu italia) sa zica bogdaproste si sa aprinda lumanri la vii.

  • Nicu Fuştei

   Am auzit ca astea de la Chelsea viseaza la Carletto. 🙂

   • psycho

    pe bune?! inteleg ca mourinho a cam dat-o de gard dar de aici pana la abramburel e cale lunga.

Real Madrid Romania