Granada – Real Madrid 0-4. Real Globetrotters

A fost o dupa amiaza linistita pentru Real Madrid in deplasarea de la Granada. Trupa lui Ancelotti a facut instructie cu echipa gazda, a marcat de patru ori si a impresionat din nou asistenta printr-un fotbal ofensiv si impunator.

Singura veste proasta dupa aceasta deplasare a fost accidentarea din minutul 37 a lui Carvajal. In rest vesti bune dinspre Madrid, o echipa care pare sa-si fi regasit cadenta pierduta pe alocuri in primele saptamani ale sezonului 2014-2015. Carlo Ancelotti a repetat unsprezecele care a facut minuni in ultima vreme, iar madrilenii au pornit ca din pusca. Ronaldo a deschis scorul dupa numai doua minute de joc si a usurat misiunea echipei sale. A fost golul cu numarul 50 marcat de superstarul portughez in 2014, performanta pe care Ronaldo o atinge pentru a patra oara in cariera sa.

Columbianul James Rodriguez a reusit executia serii. Combinatia rapida a madrilenilor a purtat mingea spre decarul columbian a carui executie fabuloasa a majorat avantajul echipei sale la 2-0. Presa spaniola a izbucnit in laude dupa executia spectaculoasa a sud-americanului denumind reusita lui James “gol de museo” sau “golazo escandaloso de James” Madridul se desprinsese definitiv in meci si nici macar accidentarea lui Carvajal n-a retras entuziasmul echipei lui Ancelotti. Dupa pauza, Karim Benzema a facut 3-0 dupa un serviciu al lui Cristiano Ronaldo. Golul patru a fost tot opera tridentului James-Benzema-Ronaldo, columbianul reusind sa devieze decisiv mingea care l-a atins ulterior pe Babin si s-a scurs in plasa portii gazdelor.

Victorie importanta pentru gruparea blanco, echipa care acum asteapta linistita confruntarile de saptamana viitoare contra lui FC Liverpool si Rayo Vallecano din campionat. Hala Madrid!

Granada: Roberto; Nyom, Babin, Murillo, Juan Carlos; Foulquier, Iturra, Eddy (Javi Márquez, m.46), Sissoko; Jhon Córdoba (Rochina, m.65) Success (El Arabi, m.50).

Real Madrid: Casillas; Carvajal (Arbeloa, m.38), Pepe, Ramos, Marcelo; James, Kross, Modric (Khedira, m.75), Isco (Illarra, m.83); Cristiano, Benzema.

Goluri: 0-1 M.2. Cristiano. 0-2. M.31. James. 0-3. M.54. Benzema. 0-4. M.86. James.

Despre autor

Tags: , ,

Alex

Alex

"Cuando esté en el lecho de muerte, pido a Dios que me deje un último momento de lucidez para dirigirme a la Prensa y decirles: sois todos unos hijos de puta"

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap