Hazard in MARCA: “Zidane este special. Cand vorbesti despre el, vorbesti de fapt despre fotbal!”

Eden Hazard

Eden Hazard a acordat un interviu cotidianului MARCA in care a vorbit si despre idolul copilariei sale, Zinedine Zidane.

Probabil putina lume stie sau isi aminteste, dar Zidane l-a remarcat personala pe Eden Hazard in perioada in care belgianul era un jucator prea putin cunoscut chiar si la Lille. Se zvoneste chiar ca l-a propus pe belgian la Real Madrid, dar lucrurile s-au blocat pentru ca oficialii francezi erau perfect constienti de valoarea si potentialul belgianului solicitand o suma foarte mare la acea vreme.

Hazard joaca astazi la Chelsea, dar zvonurile care il dau la Real Madrid in continuare sunt la fel de agresive. Belgianul nu exclude aceasta posibilitate: “Momentan sunt fericit in Anglia, dar La Liga este un campionat atractiv, poate intr-o buna zi…”

Starul belgian lauda actuala echipa a Madridului si respeinge orice comparatie cu actuala Chelsea: “In momentul asta nu ne putem compara. Real Madrid este cea mai buna echipa din lume, are jucatori excelenti si un antrenor mare pe banca. Este dificil pentru noi sa castigam Liga Campionilor, dar aceasta competitie ofera sanse tuturor, niciodata nu se stie!”

Despre Zidane, fotbalistul Hazard vorbeste al superlativ, recunoscand ca poarta numarul 10 pe tricou ca omagiu pentru idolul copilariei sale: “A castigat absolut totul, atat ca jucator cat si ca antrenor. Este un om special, toata lumea il stie ca fotbalist. Practic, atunci cand te gandesti la fotbal, te gandesti la Zidane, fotbalistul care putea sa faca absolut orice pe gazon. Chiar si acum, dupa ce si-a incheiat cariera de fotbalist, Zidane a cucerit totul. Este magic, o placere sa vorbesti despre el” a conchis Eden.

Cu un asemenea discurs, cu siguranta zvonurile se vor intensifica in viitor. Si…poate ca merita!

Despre autor

Tags: , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap