Iker Casillas: “Cand esti profesionist si-ti place cand esti laudat, trebuie sa accepti si momentele in care esti pus la zid!”

Iker Casillas, capitanul lui Real Madrid a vorbit cu reprezentantii presei inainte de Supercupa Europei din aceasta seara de la Cardiff. Portarul spaniol nu considera ca viitorul sau depinde de un singur meci si marturiseste ca accepta orice critica i se aduce in aceasta perioada pentru ca nici el nu considera ca se afla intr-un moment foarte bun al carierei sale: “Nu cred ca viitorul meu se poate decide intr-un meci. Sincer, nu cred ca imi joc viitorul maine (n.r astazi). Este adevarat ca in ultimele meciuri, atat la Real Madrid cat si la echipa nationala a Spaniei nu am fost la cel mai inalt nivel, dar aceste momente grele au trecut pentru mine. Intr-o cariera de fotbalist, n-ai cum sa eviti si astfel de momente proaste” a declarat Casillas.

“Acum, tot ce-mi doresc este sa castigam trofee. La Real Madrid daca nu aduci trofee in Cibeles se cheama ca ai esuat! Este important sa castigam atat pentru echipa cat si pentru noi la nivel individual. Nu ma gandesc prea mult la ceea ce se spune si scrie despre mine in ultima vreme. Cand esti profesionist si-ti place sa fii laudat, trebuie sa accepti si momentele in care esti pus la zid!” a adaugat capitanul merengue.

Cu Iker Casillas in poarta, Real Madrid n-a pierdut niciuna din cele 14 finale disputate de portarul nascut la Mostoles.

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap