James Rodriguez a aterizat la Madrid pentru cateva minute si a declansat nebunia

Transferul lui James Rodriguez de la AS Monaco la Real Madrid este o chestiune de zile. Mutarea celui mai bun marcator de la Cupa Mondiala pe Santiago Bernabeu ar putea fi concretizata in aceste zile, asa cum site-ul nostru deja v-a informat. Columbianul a aterizat astazi la ora pranzului pe Aeroportul Barajas din Madrid pentru o escala, urmand a pleca apoi catre Nice si mai apoi spre Monaco. Prezenta lui James Rodriguez pe aeroportul din Capitala Spaniei e dat nastere nu doar speculatiilor ci si unei adevarate euforii in jurul starului columbian, reperat si ovationat imediat de catre fanii blanco.

In timp ce schimba avioanele, James a fost oprit de numerosi fani pentru o poza sau un autograf, iar decarul Columbiei a raspuns de fiecare data cu amabilitate. Din cate se pare, James le-a transmis deja oficialilor monegasci dorinta sa de a nu mai evolua pentru AS Monaco, unele voci anuntand chiar ca Rodriguez este decis doar sa se antreneze alaturi de echipa franceza nu sa si joace, pentru a nu risca sa-si pericliteze mutarea viselor sale.

Intre timp in Madrid unele magazine au inceput sa comercializeze tricouri cu Real Madrid cu numarul 10 si inscriptia James Rodriguez, la fel ca si in pietele din Bogota si Medellin. Vom reveni cu amanunte.

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap