Jose Carlos Lazo: un nume surpriza pregatit de Rafa Benitez pentru pretemporada

Talentul extraordinar al lui Jose Carlos Lazo l-a convins din cate se pare pe Rafa Benitez sa-l tina sub supraveghere pe tanara minune de la Juvenil A. Considerat cel mai calitivativ produs al echipei sale, pustiul nascut pe 16 februarie 1996 ar putea fi una dintre marile surprize ale lui Benitez in pretemporada din Australia.

In cursul zilei de ieri, Rafa Benitez i-a acordat lui Lazo minute bune de discutii private, iar apropiatii fotbalistului sustin ca Benitez se gandeste serios sa-l convoace pe copilul remarcat si de Zidane in turneul de pregatire din Asia. Alaturi de Lazo, la sedinta de pregatire de ieri a luat parte si Marcos Llorente, un mijlocas defensiv extrem de talentat in care Rafa Benitez are de asemenea mare incredere. Cei doi, alaturi de portarul Ruben Yanez ar putea efectua pregatirea de vara sub comanda noului antrenor de la Real Madrid, spre bucuria sefilor de pe Bernabeu.

Jose Carlos Lazo l-ar putea inlocui in acest turneu de pregatire pe Marcos Asensio, cooptat de echipa reprezentativa a Spaniei pentru Campionatul European sub 19 ani din Grecia. Interesant este ca Lazo a fost si el pe lista selectionabililor, dar a fost indepartat in ultima clipa de selectionerul spaniol, fara nicio explicatie.

Lazo a fost titular in echipa de Liga Campionilor a madrilenilor pentru sezonul 2014-2015, adunand 515 minute in sapte partide, reusind trei goluri si pasand de alte doua ori decisiv. Lazo si-a inceput cariera in orasul sau natal, evoluand pentru Atletico Sanluqueno, iar din iulie 2012 a trecut la Real Madrid. Extrema madrilena a evoluat din 2012 pentru nationalele de tineret ale Spaniei sub 17 ani, sub 18 ani si mai apoi sub 19.

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap