Jose Mourinho despre Varane: “A fost cu un picior la Manchester, dar Real a fost o tentatie prea mare”

Jose Mourinho a explicat in Daily Star cum a ajuns Raphael Varane la Real Madrid. Fostul tehnician blanco a confirmat ca internationalul francez era ca si transferat la Manchester United, dar interesul gruparii blanco i-a schimbat traictoria fostului jucator de la Lens: “Varane avea un picior si jumatate la Manchester United, dar Real Madrid este un club prea important si atunci cand l-am ofertat, a ales oferta noastra” a marturisit Mourinho.

Portughezul spune ca cel care l-a convins sa-l aduca pe Varane la Madrid este Zinedine Zidane: “Eu eram in vacanta la Madrid atunci cand Zinedine Zidane a venit la mine cu un DVD. Atunci mi-am zis dupa ce l-am urmarit: baiatul asta, daca ramane doi ani langa noi poate fi fantastic. Poate fi cel mai bun” a marturisit Mourinho.

Legat de viitorul fundasului francez, Mourinho a declarat: “Toata lumea spune ca Varane va ajunge la Chelsea pentru ca toata lumea stie cat de mult imi place acest baiat. In realitate, Varane va ramane la Madrid, pentru ca Real Madrid nu-l va vinde niciodata.”

Fostul tehncian madrilen il considera pe Varane cel mai bun fundas central din lume: “Desi este foarte tanar, cred ca Varane este deja cel mai bun fundas central al momentului” a incheiat portughezului.

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap