Karim Benzema nu va juca in mansa tur a dublei cu Juventus Torino

Browse By

Veste proasta pentru Real Madrid inaintea duelului din semifinalele Uefa Champions League contra lui Juventus Torino, campioana Italiei. Atacantul francez, Karim Benzema, nu face parte din lotul pe care madrilenii il vor deplasa la Torino, in ciuda eforturilor staffului medical de a-l recupera in timp util pentru acest joc.

Ancelotti a luat decizia de a nu-l convoca pe Benzema dupa ultima sedinta de pregatire de la Valdebebas, considerand ca francezul nu este inca recuperat complet. Benzema a fortat deja in urma cu un an in finala de la Lisabona in urma unei rupturi fibrilare la aductori, insa pentru aceasta mansa tur a semifinalei, antrenorul sau a decis ca nu e cazul sa riste ceva si mai grav, pentru ca accidentarea la glezna piciorului drept poate deveni periculoasa in timp. “Cu siguranta insa, daca maine Real Madrid ar fi disputat finala de la Berlin, Karim Benzema ar fi fortat pentru a juca inca din primul minut. Acum nu e cazul, este mult mai bine asa” sustin surse din stafful medical al madrilenilor pentru cotidianul El Pais.

 • Aichimoaie Andrei

  cea mai inteleapta decizie… avem nevoie de el la capacitate maxima asa ca nu are rost sa riscam…
  sunt convins ca Hernandez isi va indeplini cu brio sarcinile…

  HALA MADRID Y NADA MAS !!!

 • COSTEL

  corect asa trebuie sa fie . cristiano + bale cu 4 la mijloc ramos kroos james isco este deajuns.

  nu trebuie fortat deloc.

 • Dorian Preda

  Daca joaca Bale, nu e o problema absenta lui

 • gabipetre

  Lasa ca joaca Morata! 🙂

 • psycho

  nu trebuie fortat.

 • gogoloius

  Si cind te gindesti ca era declarat indisponibil pentru un singur meci…. Clar nu trebuie fortat. Nu l-as forta nici pe Bale. Trebuie sa ne betonam, sa jucam ca in meciul cu Atletico si sa ne urmarim scopul .

 • zece

  Cred ca Bale e mai bun ca atacant intr-un 442 decat pe banda, si chiar imi doream sa joace impotriva lui Juve datorita vitezei lui. Si sezonul trecut a jucat bine impotriva lui Juventus.

Real Madrid Romania