Malcom de Oliveira intra pe lista Realului

Malcom

Malcom de Oliveira este cel mai nou nume care a intrat pe lista jucatorilor urmariti de Real Madrid pentru la vara. Brazilianul in varsta de 21 de ani joaca la Bordeaux si a trezit interesul cluburilor puternice din Anglia.

90 de meciuri si 20 de goluri aduna aripa dreapta de la Girondins, fotbalist privit de Real Madrid drept o posibila alternativa in cazul plecarii lui Gareth Bale de pe Santiago Bernabeu.

Orice club mare are o lista de posibili succesori pe o anumita pozitie, pentru un fotbalist care va parasi echipa. In situatia de fata, Bale este jucatorul cu sanse tot mai mici sa continuie la Madrid, astfel ca Realul a pregatit o lista de posibili succesori.

Din informatiile site-ului nostru, brazilianul Malcom nu este cap de lista, dar a ajuns in atentia clubului blanco, dupa ce a fost propus prin intermediari si studiat atent de staff-ul lui Zidane.

International de tineret brazilian, Malcom de Oliveira a ajuns la Bordeaux in 2016 pentru o suma care nu a fost data publicitatii. Dupa un sezon a trezit intersul celor de la Arsenal, al italienilor de la Inter de asemenea, iar cele mai recente informatii il anunta aproape de Bayern Munchen.

Totusi, Real Madrid ar putea deturna afacarea dintre cele doua cluburi, precum si anula interesul gruparilor din Anglia. Campion in Brazilia cu fosta sa echipa, Corinthians, Malcom de Oliveira poate juca in banda sau chiar atacant si pentru el, Bordeaux ar cere aproximativ 45-50 de milioane de euro, suma considerata accesibila de toate cluburile interesate de el.

“Este un fotbalist dezechilibrant, care seamana cu Neymar, dar e mai putin influent, firesc, decat conationalul sau. Iubeste banda si impresioneaza prin cursele pe care le face cu mingea la picior. Poate dezechilibra foarte usor adversarii si pare un fotbalist similar cu Douglas Costa in acest moment. Are insa un plus de viteza si calitatea de a creste constant. Plus marele avantaj ca e mult mai tanar” il descrie pe Malcom Laurent Bouquiox, jurnalist francez, specializat in analiza tactica.

Malcom de Oliveira este pe lista Madridului, insa asta nu-l face o prioritate pentru gruparea blanco. Va lasam sa-l urmariti totusi pe Malcom de Oliveira in actiune.

Despre autor

Tags: , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap