Manuel Sanchis: “Real are suficiente arme pentru a rani campioana Europei”

Fostul mare jucator blanco, Manuel Sanchis a raspuns cititorilor cotidianului MARCA, care l-au supus unui adevarat tir al intrebarilor. Despre dubla cu Bayern Munchen, legenda merengue a spus: “Este foarte important ca Real Madrid sa nu primeasca gol in meciul tur. Cred ca ar fi preferabil sa fim noi cei care dominam jocul pentru a impiedica Bayern sa aiba ocazii atat de numeroase cum am vazut ca reuseste sa-si creeze. Real Madrid are suficiente arme pentru a rani Bayern, dar cred ca este foarte important sa controlam meciul din tur si sa nu comitem erori in defensiva”.

Intrebat despre viitorul lui Carlo Ancelotti, Manolo nu s-a sfiit sa-si declare admiratia pentru italian: “Il vad si din sezonul viitor tot la Madrid. Munca sa incepe sa dea rezultate chiar si in aceste conditii de presiune. Isco a redevenit un pion important in angrenajul echipei si asta conteaza foarte mult, pentru ca Real Madrid are probleme cand trebuie sa vina cu cineva sau cu ceva de pe banca. Xabi Alonso este corect, foarte bun tactic si cu destule momente in care sistemul il dezavantajeaza, pentru ca ramane descoperit. Di Maria, intre cei mai buni ai echipei. Viitorul nu suna chiar rau”

Rugat sa analizeze golul lui Bale din finala, Sanchis spune: “Golul lui Bale necesita putine explicatii. Este un golazo! Cred ca doar Ronaldo are aceeasi forta de patrundere. Este foarte important sa realizam in ce moment a venit golul sau si in ce minut. Sa alergi asa in minutul 86 spune multe”.

Cat despre startea lui Cristiano si riscul de a-l forta miercuri, Sanchis marturiseste: “Mereu exista risc. Este o decizie care tine de mai multi factori, dar in primul rand o decizie a lui Cristiano. Leziunile musculare nu admit calcule matematice, tin de sentimente, de senzatiile de moment, iar nimeni nu stie situatia mai bine decat Cristiano Ronaldo. Daca simte ca va putea juca, va asigur ca va juca”, a incheiat Manuel Sanchis.

Despre autor

Tags:

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap