MARCA » planul B al Madridului, daca nu vine Neymar

de gea, kane, hazard

MARCA anunta ca Real Madrid are si un plan B, in cazul in care Neymar nu va ajunge pe Santiago Bernabeu. De banii pe care i-ar investi in brazilian, Madridul poate lua trei jucatori.

Neymar o poate costa pe Real Madrid pana la 400 de milioane de euro, fiind de departe cel mai bine cotat jucator de pe piata in acest moment, dupa Messi si Cristiano Ronaldo.

Transferul implica insa multe detalii si Florentino nu pare inca dispus sa riste statutul clubului. Continuitatea lui Zidane poate apropia alti “galactici” de Real Madrid, in timp ce daca francezul pleaca, transferurile vor fi facute in functie de doleantele viitorului antrenor.

Indiferent insa de doleantele tehnicianului, Madridul considera ca acesta va trebui sa lucreze cu cei trei jucatori pe care i-a transformat in tinte pentru vara viitoare, in cazul in care Neymar nu ajunge pe Bernabeu. Acestia vor fi adusi in comparimente diferite.

David de Gea: indiferent de dorinta vestiarului si a antrenorului, Real Madrid il vrea cu orice pret pe goalkeeper-ul spaniol. Englezii scriu insa ca De Gea va costa acum peste 120 de milioane de euro, in conditiile in care acum doua veri, Realul se intelesese la 40 de milioane plus Navas pentru el. Croatul Letica este varianta de rezerva, dar el este un proiect de viitor. Alt portar cu sanse ar fi Thibault Courtois, insa prioritatea este David de Gea.

Eden Hazard: favoritul lui Zidane are sanse sa ajunga in sfarsit la Real Madrid. S-a saturat de Anglia, iar transferul pare realizabil mai ales ca Eden a refuzat deja de doua ori sa-si prelungeasca acordul cu Chelsea. Hazard este si pe placul lui Joachim Low, astfel ca Madridul n-ar avea o problema cu transferul sau. Singura problema e Abramovici. Sosirea lui Hazard face imposibil si transferul Courtois, fiind greu de crezut ca rusul va renunta la cei mai buni doi jucatori ai sai intr-o vara. Si Hazard ar costa in jur de 100-120 de milioane

Harry Kane sau Robert Lewandowski: Perez il vrea pe Kane, dar nu i-ar spune nu polonezului Lewandowski. Polonezul vrea sa plece iar un sezon ratat in Europa cu Bayern ar facilita aceasta plecare. Nemtii cer 100 de milioane pentru el, suma considerata prea mare de Real Madrid. Kane in schimb e evaluat la 200 de milioane, iar Perez nu e dispus sa ofere atat. In aceste conditii, Lewa are prima sansa, mai ales ca este un fotbalist pe placul tuturor, inclusiv al vestiarului. Nici fanii nu vor avea o problema cu Robert: super atacantul lui Bayern si-a declarat de mult simpatia pentru Real Madrid. Se pare ca s-ar fi produs deja primele contacte intre parti. James Rodriguez ar putea facilita mutarea.

Despre autor

Tags: , , , , , ,

Florentino

Florentino

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap