Martin Odegaard si-a prelungit contractul cu Real Madrid

Martin Odegaard

VG Sporten anunta ca Martin Odegaard si-a prelungit contractul cu Real Madrid. Informatia a fost confirmata si de fotbalistul norvegian, care a refuzat insa sa dea mai multe detalii.

Odegaard a reusit un gol spectaculos in preliminariile de la Under 21 pentru echipa nationala de tineret a Norvegiei. Fotbalistul este imprumutat pana la finalul sezonului in curs la Heerenven in Eredivisie.

Martin Odegaard are 18 ani si a fost cumparat de Real Madrid in 2015. La prima echipa a Madridului a bifat un singur meci oficial, dar pentru Castilla a strans 62 de prezente si 5 goluri. A devenit cel mai tanar debutant din istoria lui Real Madrid, dar si cel mai tanar fotbalist care a debutat vreodata in nationala de fotbal a Norvegiei la numai 15 ani si 253 de zile. Comparat de presa britanica in ceea ce priveste stilul de joc cu David Silva sau Lionel Messi, Odegaard are deja peste 100 de meciuri stranse la nivel inalt pana sa implineasca varsta de 18 ani.

Prelungirea contractului cu Real Madrid este dovada vie a faptului ca gruparea blanco il vede pe norvegian drept un viitor fotbalist de prima echipa. Conform VG Sporten, abia acum, dupa ce noul contract va intra in vigoare, Martin Odegaard va avea un salariu de 1 milion de euro stagional, asta desi presa “de casa” nota inca de acum doi ani ca fotbalistul incaseaza 2 milioane de euro stagionali dand nastere unor discutii interminabile in vestiarul Castillei. Norvegienii, fara a face trimitere directa la situatie, noteaza ca noul angajament va creste de la an la an, dar abia in acest moment Odegaard va incasa jumatate din suma vehiculata drept salariul in 2014.

Must watch! 10 minute de “magie” marca Odegaard la Heerenven

Despre autor

Tags: , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap