Mijatovic, analiza dura a situatiei de la Real Madrid: “Echipa nu-mi da incredere”

Fostul mare fotbalist blanco, Pedja Mijatovic a vorbit la microfonul El Larguero despre actualitatea de la Real Madrid. Mijatovic nu este deloc multumit de ceea ce vede in acest moment la formatia lui Zinedine Zidane.

“Personal, nu cred ca publicul care iubeste acest club este fericit cu ceea ce vede. Echipa nu-mi da incredere pentru a ma gandi ca poate castiga trofee in acest an” a anuntat fostul mare atacant al Realului.

Mijatovic a analizat si situatiile lui Gareth Bale si James Rodriguez, doi dintre fotbalistii de care gruparea blanco a vrut sa scape in aceasta vara: “Bale este un fotbalist foarte bun pentru mine. Are calitati fantastice. Senzatia mea este ca vara trecuta, ideea clubului era ca el trebuie sa plece in orice conditii. Cineva a blocat mutarea. James? Un fotbalist valoros, care poate dezechilibra un meci. Daca este sa calculam ambele faze ale jocului, aduce multe plusuri jocului echipei” a subliniat Pedja.

Despre situatia lui Thibaut Courtois, eroul de la Amsterdam a adaugat: “Cred ca senzatia care domina acum Bernabeul este ca Thibaut nu este in acest moment portarul care poate suplini toti marii portari ai Realului din ultimii ani”.

Accidentarile au dat mari batai de cap formatiei madrilene. Acest capitol este unul dintre capitolele pe care fanii si presa i-l reproseaza lui Zinedine Zidane: “Da, este o problema pe care trebuie sa o rezolve Zidane. La fiecare doua-trei meciuri, un jucator este victima unor probleme fizice. Din punctul meu de vedere are mult de lucru la acest capitol” a mai adaugat Mijatovic.

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap