Montakit Fuenlabrada – Real Madrid 94-96. Regele Felipe

Real Madrid Baloncesto s-a impus in deplasarea de la vecina Montakit Fuenlabrada cu scorul de 96-94. Felipe Reyes a fost eroul madrilenilor care se mentin neinvinsi in acest start de sezon, in ciuda anumitor ezitari demonstrate si in acest meci.

Contra celor de la Montakit, Real Madrid Baloncesto a reusit sa se impuna insa nu fara a munci serios. Sustinuta de un numar impresionant de fani, Fuenlabrada lui Luis Casimiro a oferit o replica extraordinara trupei lui Pablo Laso si numai jocul extraordinar al duo-ului Felipe Reyes-“Chacho” Rodriguez a facut ca Real Madrid sa gaseasca drumul spre victorie. Cu un bloc defensiv ermetic si cu o ofensiva peste asteptari, gazdele au avut in Diagne si Panko doua stanci eterne plasate in coasta campionilor nostri.

Bourousis a facut insa si el un meci mare pe ambele faze si Real Madrid a speculat plusul de experienta competitionala, transand disputa cu o diferenta minima. In formula “Chacho Rodriguez”, Carroll, Maciulis, Felipe Reyes si Bourousis, Madridul a demonstrat forta si atitudine. Cei mai buni marcatori au fost Felipe Reyes (22 de puncte), Sergio Rodriguez (18 puncte) si Bourousis (14 puncte), cei trei fiind secondati de Sergio Llul (10 puncte) si Carroll (8 puncte). Pe sferturi scorul a fost 23-20 (pentru gazde in primul sfert), 22-25 (al doilea sfert), 13-34 (al treilea sfert) si 36-17 (al patrulea sfert). La gazde au impresionat Clark (23 de puncte) si Panko (18 puncte).

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap