Montakit Fuenlabrada – Real Madrid 94-96. Regele Felipe

Browse By

Real Madrid Baloncesto s-a impus in deplasarea de la vecina Montakit Fuenlabrada cu scorul de 96-94. Felipe Reyes a fost eroul madrilenilor care se mentin neinvinsi in acest start de sezon, in ciuda anumitor ezitari demonstrate si in acest meci.

Contra celor de la Montakit, Real Madrid Baloncesto a reusit sa se impuna insa nu fara a munci serios. Sustinuta de un numar impresionant de fani, Fuenlabrada lui Luis Casimiro a oferit o replica extraordinara trupei lui Pablo Laso si numai jocul extraordinar al duo-ului Felipe Reyes-“Chacho” Rodriguez a facut ca Real Madrid sa gaseasca drumul spre victorie. Cu un bloc defensiv ermetic si cu o ofensiva peste asteptari, gazdele au avut in Diagne si Panko doua stanci eterne plasate in coasta campionilor nostri.

Bourousis a facut insa si el un meci mare pe ambele faze si Real Madrid a speculat plusul de experienta competitionala, transand disputa cu o diferenta minima. In formula “Chacho Rodriguez”, Carroll, Maciulis, Felipe Reyes si Bourousis, Madridul a demonstrat forta si atitudine. Cei mai buni marcatori au fost Felipe Reyes (22 de puncte), Sergio Rodriguez (18 puncte) si Bourousis (14 puncte), cei trei fiind secondati de Sergio Llul (10 puncte) si Carroll (8 puncte). Pe sferturi scorul a fost 23-20 (pentru gazde in primul sfert), 22-25 (al doilea sfert), 13-34 (al treilea sfert) si 36-17 (al patrulea sfert). La gazde au impresionat Clark (23 de puncte) si Panko (18 puncte).

 • Sorin Barbu

  Imi plac mult cronicile de baschet made by Florin: ) o sa ma uit mai des la echipa…are cineva idee unde putem vede meciurile echipei de baschet pe net? Multam’

 • http://www.realmadrid.com.ro/ Ionut Florin

  Eu sunt “suparat” pe Baloncesto…dupa ce au pierdut 2 finale la rand…

 • psycho

  fuck !! scurt circuit in clasico.

 • gogoloius

  Deși RM Baloncesto e o zonă sărăcăcioasă informational, nu pot să trec cu vederea rezulkatul de aseară obținut în Euroleague împotriva celor de la Panathinaikos. Scor 83-65. Cine e Panathinaikos? 6 Euroleague, 2xTriple Crown (campiona, cupă Euroleague) 34 titluri de campioană (intr-un campionat in care mai ”exista” un Olimpiakos Pireu un AEK Atena un Aris Salonic) . Si sa nu uit : a fost echipa antrenată din 1999 până în 2012 de unul dintre cei mai titrați antrenori europeni activi (vreau să cred că e ”cel mai”) Želimir “Željko” Obradović. Atât

 • gogoloius

  poate sunt persoane interesate.
  După cum se știe, Digisport transmite meciuri din Euroleague si imi permit sa va retin cu unele date ale unor derby-uri europene de calitate din Top 16 (doar Grupa Real-ului) :
  5 feb 2015 Real – Barca
  20 mar 205 Panathinaikos – Real
  09 apr 2015 Barca – Real
  După care play-off si, speram Final Four. (15-17 mai Madrid)

 • gogoloius

  Astazi, 29.01.2014 , LIVE DigiSport 2 reeditarea finalei Euroleague de anul trecut, Real-Maccabi, h 21.00

 • gogoloius

  Maccabi, un fel de atletico madrid transpus in baschet pt Real? Posibil… Joc slab, mediocru pe alocuri impotriva unei echipe decimată față de sezonul trecut. Degeaba, Real a pierdut
  De mentionat doar recordul lui Reyes ca recuperări in Europaleague. In rest, liniste

 • psycho

  felicitari campionilor regelui.acum sunt cu un pas inaintea fotbalistilor in acest sezon.cireasa de pe tort este rivalul peste care au trecut.bravo & hala madrid !!

Real Madrid Romania