Mourinho: “Madridul meu putea ucide orice echipa din lume!”

Intr-un interviu acordat cotidianului Manchester Evening, Jose Mourinho, fostul tehnician al echipei Real Madrid a comentat si perioada in care el a pregatit gruparea de pe Santiago Bernabeu.

Portughezul a stabilit cateva diferente intre ceea ce are acum la dispozitie in Anglia, unde o pregateste pe fosta campioana, Manchester United si ceea ce avea la Real Madrid, pe vremea cand pregatea echipa din capitala Spaniei: “Obiectivul meu este sa marchez si sa castig,  intotdeauna. Nu sunt un antrenor defensiv. La Real Madrid am avut o echipa care a batut toate recordurile de efectivitate in istoria fotbalului spaniol. Realul meu a fost cea mai buna echipa din lume in ceea ce priveste faza de tranzitie si cea mai buna echipa din lume in ceea ce priveste eficacitatea la recuperare si numarul suturilor la poarta. E adevarat, i-am prins pe Cristiano Ronaldo la 27 de ani, pe Di Maria la 23, pe Higuain sau Benzema la 23 si 24. Realul meu era o echipa care putea ucide orice adversar in orice moment!” a marturisit Mourinho. “La United e diferit. Echipa e mai lenta. Nu are jucatori rapizi si are dorinta de a avea posesie, de a domina jocul. Zlatan vrea sa aiba mingea si ca sa fie eficient, trebuie sa o aiba. La fel Herrera, Carrick si Pogba. Uneori, in ultimele 20 de minute, mai incerc alte variante, il bag pe Rashford si schimb jocul, pentru ca am nevoie de viteza. Dar, in general, mizez pe calitatile jucatorilor pe care ii am”, a spus Mourinho pentru France Football.

Jose Mario Dos Santos Mourinho Felix (54 de ani) a pregatit-o pe Real Madrid intre 2010 si 2013, perioada in care a cucerit titlul de campioana a Spaniei (cel mai recent castigat de madrileni), Cupa Regelui Spaniei (dupa o pauza de 18 ani) si Supercupa Spaniei in 2012. Pe banca “albilor”, Mourinho a stat vreme de 178 de partide, castigand 128 dintre acestea si remizand in alte 28 de meciuri.

Despre autor

Tags: ,

Riley

Riley

La camiseta del Real Madrid es blanca, se puede manchar de barro, sudor y hasta de sangre, pero nunca de vergüenza!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap