Oferta soc pentru James Rodriguez: Manchester City dispusa sa ofere 100 de milioane de euro

Conform unor informatii aparute acum cateva zile la stirile TVE si confirmate acum de Defensacentral, gruparea engleza Manchester City ar fi oferit 100 de milioane de euro pentru transferul columbianului James Rodriguez de la Real Madrid.

Englezii cauta un jucator pe care sa-l asocieze in primul unsprezece lui David Silva, iar gruparea de pe Ettihad s-a oprit asupra starului columbian pe care il considera complementar cu internationalul spaniol. Mai mult decat atat, James se bucura de simpatia tehnicianului chilian Manuel Pellegrini, care foarte probabil va continua si in acest sezon pe banca “cetatenilor”.

Defensacentral anunta insa ca Florentino Perez nici nu a vrut sa auda despre o eventuala oferta pentru decarul echipei madrilene,declarandu-l netransferabil. Se pare ca subiectul discutiei dintre Perez si oficialii englezilor a fost de fapt acest transfer, nicidecum posibilitatea incorporarii lui Sergio Aguero la Real Madrid, asa cum gresit a anuntat presa iberica in ultimele saptamani, anunta Defensacentral.

Despre autor

Tags: , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap