OFICIAL: Real Madrid o acuza pe Manchester United intr-un comunicat de presa pentru ratarea transferului lui De Gea

Niciodata in istoria recenta, Real Madrid nu a acuzat un club in aceasta maniera. Astazi, intr-un comunicat de presa, Real Madrid CF a explicat ca actele pentru transferul lui David de Gea au ajuns cu doua minute dupa ora 12, desi United se intelesese cu Keylor Navas cu aproape un sfert de ora inainte de miezul noptii. Va oferim mai jos comunicatul integral al clubului blanco:

Cu privire la ceea ce s-a intamplat ieri legat de subiectul David de Gea, Real Madrid precizeaza:

1. Manchester United nu a deschis negocierile pentru drepturile federative ale jucatorului pana ieri.

2. Real Madrid, in ciuda dificultatilor evidente de a incheia un transfer in ultima zi a acceptat aceste discutii

3. Cand Manchester United a decis sa deschida negocierile ieri, a conditionat transferul de un acord cu jucatorul echipei Real Madrid, Keylor Navas, care urma sa se transfere la gruparea britanica, precum si de acordul cu reprezentantii jucatorului.

4. Real Madrid si Man Utd au ajuns rapid la un acord in ceea ce priveste ambii jucatori. Dupa redactarea documentelor necesare si pentru a grabi lucrurile clubul a procesat totul in Transfer Matching System (sistemul FIFA de transfer) si a trimis documentele catre United la ora 13:39 ora Spaniei

5. Manchester United a trimis observatiile sale opt ore mai tarziu la ora 21:43ora Spaniei, adaugand modificari minore. Nu sunt de altfel relevante, pentru ca au fost imediat acceptate de Real Madrid si trimise inapoi cu intentia d a inregistra cat mai repede contractul la TMS si LFP

6. Real Madrid, dupa ce a obtinut acordul si semnaturile jucatorilor David de Gea si Keylor Navasa trimis clubului englez contractele semnate la ora 23:32, asteptand imediat un raspuns urgent cu semnatura clubului briatnic.

7. Manchester United s-a inteles cu fotbalistul Keylor Navas la ora 23:53 ora Spaniei

8. Manchester United a introdus datele in TMS pentru operatiunea David de Gea (nu si pentru Keylor Navas) la ora 00:00, iar Real Madrid a primit documentatia integrala la ora 00:02 incercat sa acceseze imediat TMS, care fusese insa deja inchis.

9. La ora 00:26 ora Spaniei, sistemul informatic al FIFA,TMS, invita Real Madrid sa completeze datele pentru David de Gea intrucat inregistrarea in Anglia era deschisa si azi. Real Madrid, in eventualitatea unui recurs in contencios administrativ decide sa trimita contractul la Liga Profesionista de Fotbal, chiar daca stia ca inregistrarea era inchisa.

10. La final, putem spune ca Real Madrid a facut tot ceea ce era necesar pe moment pentru a finaliza aceste doua transferuri.

Despre autor

Tags: , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap