Peña Juntos Ganamos Siempre Romania pe Facebook

Browse By

Peña Juntos Ganamos Siempre Romania a lansat grupul cu acelasi nume pe Facebook, daca doriti discutati despre Real Madrid, peña noastra (orice tine de idei, planuri, intrebari, discutii deschise, libere) , viitoarea emisiune Minutul 93 (puteti propune subiecte de emisiune, ridica probleme, pune intrebari moderatorilor, lansa dezbateri), intalniri pentru a viziona partidele RM si fotbal in general (in functie de localitatea in care traiti sau in ceea ce priveste deplasarile la meciuri), intrati aici:  

https://www.facebook.com/groups/PenaJGS/

Regulamentul grupului:

Regulament

1. Fiecare membru al grupului este rugat sa foloseasca un limbaj decent, fara injurii. Orice abatere de la aceasta regula va fi sanctionata: – la prima abatere – atentionare publica si stergerea mesajului, la cea de-a doua, banarea membrului.

2. Dorim sa promovam calitatea, asa ca va rugam sa nu postati stiri sau articole din: -presa romaneasca -tabloide (ex. Daily Star, Express, s.a.m.d), site-uri si blog-uri obscure -site-uri si pagini gen troll football De asemenea, v-am ruga sa nu postati in exces videoclipuri, gif-uri, vines, etc.

3. Fara spam. La prima abatere veti fi exclusi din grup.

4. Incurajam discutiile despre tot ce inseamna Real Madrid, pena JGS, site-ul nostru, emisiunea Minutul 93, deplasari la Madrid, intalniri pentru a viziona partide RM, etc. Discutiile despre fotbalul european sunt permise dar nu incurajate. Discutiile despre fotbalul romanesc vor fi sterse. Discutiile off topic sunt permise in limita bunului simt.

5. Va rugam sa nu postati articole de pe realmadrid.com.ro. Dorim ca discutiile pe marginea subiectelor postate pe site sa aiba loc acolo. Acest grup nu este un inlocuitor al site-ului.

(Acest regulament poate fi modificat si actualizat)

Va multumim pentru intelegere!

 

Pe pagina oficiala a Asociatiei si site-ului nostru se vor posta in continuare articole si subiecte interesante. Pentru a accesa pagina oficiala puteti intra pe urmatorul link: 

https://www.facebook.com/juntosganamosiempre

 

 

Va asteptam! Juntos Ganamos Siempre!!

 • http://www.last.fm/user/ODirlewanger Alex

  Btw, eu postez regulamente and stuff pe grup, daca m-ati ignorat pe fb(dunno why) tre sa ma scoateti :), altfel nu putem colabora. Thanks!

 • COSTEL

  sunt niste conditii normale insa eu astept sa vedem cum va decurge.
  nu imi doresc sa scada atractivitatea siteului .
  nu imi doresc sa pierdem din vizor acest site,,,

 • Negru

  Am vazut deja cele doua specimene care erau si pe celalalt forum! Inca ma intreb ce cauta pe JGS pe Facebook…..

 • AndreiSida

  Felicitări pentru idee. Pentru cei tineri, e o idee excelentă având în vedere impactul Facebook asupra vieților noastre. Site-ul nu va pierde vizitatori, ba chiar își va înmulți activitatea datorită oamenilor de acolo. Un simplu articol postat duce la câteva vizite. Clar.

  Felicitări încă odată. Cel mai mare club din lume merită să aibe un forum. Vor exista mereu pro și contra. Noi, cei mai deștepți( 🙂 ), trebuie să-i aducem pe calea cea dreaptă pe cei care sunt bătuți în scăfârlie. 🙂

 • Negru

  am vazut, ca deja imi dispar si mie comment-urile fara nic o explicatie, cea ce eu urasc!!!

  • http://www.last.fm/user/ODirlewanger Alex

   Tot ce a fost off topic s-a sters.

 • Winnetou Apashul

  SALUT

  CUM POT LUA LEGATURA CU FLORIN CODREANU!?IN LEGATURA CU SCRISOAREA CARE A TRIMISO LA PRIMAVERA BLANCA!

Real Madrid Romania