Pepe: “Suntem o mare familie, iar Carlo Ancelotti este tatal nostru”

La finalul meciului cu Schalke 04, portughezul Pepe, care a revenit in primul unsprezece al Madridului a comentat situatia de la echipa si rezultatul de pe Veltins Arena. Portughezul i-a luat apararea antrenorului sau, Carlo Ancelotti: “Suntem o mare familie, iar Carlo Ancelotti este tatal nostru” a marturisit fundasul central.

Despre situatia din ultima vreme, Pepe a spus: “Nu am avut un parcurs bun in ultima vreme, dar pe undeva o astfel de cadere pare normala. Avem insa jucatori de mare calitate si chiar daca nu am inceput bine anul, avem resursele necesare pentru a regla aceasta situatie si a indrepta ceea ce a mers rau”.

Lusitanul a analizat si evolutia celei mai recente achizitii a campioanei Europei, Lucas Silva, care aseara a avut un debut bun in Champions League: “A jucat excelent, as spune chiar ca m-a surprins. Are calitate si ne va ajuta cu siguranta. Trebuie insa sa fim destul de calmi in privinta sa si sa-l ajutam sa continuie acest proces de integrare. Chiar voi discuta cu el” a dezvaluit Pepe, care a comentat si situatia lui Cristiano Ronaldo: “Nu este trist, nu l-am vazut niciodata trist. Este normal ca atunci cand Cristiano iti marcheaza 60 de goluri pe sezon si are trei sau patru saptamani cand nu inscrie, lumea sa speculeze ca ceva nu e in regula. Dar eu raman cu munca extraordinara pe care o depune si cu rolul sau foarte important din teren, prin care ne ajuta mereu. Golul a venit astazi, dar munca lui din teren e vizibila mereu”.

Pepe considera de asemenea ca partida retur cu Schalke este inca deschisa oricarui rezultat: “Avem inca 90 de minute pe care, e drept, le vom disputa pe stadionul nostru. Suntem multumiti de rezultatul din acest meci si ne dorim sa repetam prestatiile de anul trecut din Liga Campionilor” a incheiat al treilea capitan al echipei blanco.

Despre autor

Tags: , , , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap