Planurile lui Zidane dupa revenirea lui Karim Benzema

Asa cum anunta OKdiario, Zinedine Zidane intentioneaza sa renunte pentru meciurile viitoare la Isco si James, de ale caror evolutii este complet dezamagit. Antrenorul francez pare sa-si fii fixat echipa pentru acest final de sezon, iar brazilianul Casemiro se anunta marea surpriza a lui Zizou. Okdiario sustine ca planurile initiale ale tehnicianului francez nu-l includeau pe tanarul brazilian, dar prestatiile sigure din ultima perioada precum si felul in care se pregateste Casemiro i-au atras atentia fostului legendar fotbalist merengue.

Mai mult decat atat, Isco si James par dezamagirile acestui sezon pentru Zizou, desi ambii sunt fotbalisti pe care fostul tehnician al Castillei ii simpatizeaza. Odata cu revenirea lui Karim Benzema, BBC-ul este titular de drept, iar in linia mediana ramane un singur loc liber. Pentru ca Modric si Kroos sunt si ei intanginbili in viziunea lui Zidane, lupta pare a se da intre Isco, James si Casemiro Henrique, iar Zidane pare conform sursei citate din ce in ce mai sigur de prezenta brazilianului, al carui sacrificiu si echilibru pare decisiv in viziunea lui Zinedine.

Al treilea moment de nervi

Tot OKdiario sustine ca Zidane si-a pierdut pentru a treia oara cumpatul de cand a preluat prima echipa. De aceasta data cu ocazia jocului de la Las Palmas, iar unul dintre jucatorii vizati la finalul meciului a fost chiar Isco. Inclusiv la conferinta de presa de dupa meci, Zidane a rabufnit marturisind ca: “Nu sunt deloc multumit, pentru ca jucand asa, nu vom ajunge nicaieri”. Zidane i-a reprosat conform sursei citate lui Isco si iesirea nervoasa de dupa schimbarea cu Kovacic, fotbalistul nascut la Malaga aparandu-se si marturisindu-i antrenorului sau ca de fapt supararea era cauzata de prestatia sa slaba din acel meci. Zidane considera ca jucatorii sai nu depun suficient efort in multe momente ale jocului, aspect pe care l-a reprosat vestiarului la finalul partidei de la Las Palmas, acuzand lipsa de concentrare din varii momente ale jocului anunta OKdiario.

Despre autor

Tags: , , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap