Presedintele Florentino Perez felicita echipa de baschet: “Aceasta echipa are un orgoliu iesit din comun!”

Florentino Perez, presedintele clubului Real Madrid a comentat succesul echipei de baschet din Cupa Regelui Spaniei. Omul numarul 1 din clubul nostru a felicitat echipa lui Pablo Laso si le-a adresat doar cuvinte de lauda:

“Sarbatorim un nou titlu impreuna, avem un grup cu un caracter minunat, care iata ca ne-au adus un nou trofeu. Purtam numele clubului Real Madrid cu mandrie oriunde in lume si stim ca aceasta responsabilitate nu e deloc usoara. Au fost episoade grele, zile intregi de lupta, munca multa, talent si capacitate sportiva exceptionala. Acesti jucatori si antrenorul lor, Pablo Laso, au demonstrat deja de ce au un loc bine stabilit in legenda si istoria clubului nostru. Iubim baschetul, iar ei ne fac sa-l iubim si mai mult. Prin adn-ul lor, acest jucatori sunt niste invingatori! Si au inteles ce inseamna genetica acestui club, care traieste prin jucatorii sai. Aceasta echipa are o mandrie, un orgoliu iesite din comun! Este o echipa care respecta valorile clubului Real Madrid, care niciodata nu cedeaza, care mereu lupta, chiar si atunci cand nimeni nu se mai asteapta la nimic. Filosofia noastra inseamna munca, munca pentru a cuceri mai multe trofee decat in anul precedent. Fiecare titlu este un obiectiv, fiecare punct dintr-un meci este un obiectiv, fiecare fan este un obiectiv. Promitem sa luptam in aceeasi maniera si de-aici incolo. Pentru ca Real Madrid trebuie sa continuie sa celebreze titluri” a declarat Florentino Perez.

Real Madrid Baloncesto a castigat aseara cea de-a 26-a Copa del Rey din istoria clubului repetand consecutiv victoriile din 2014 si 2015. Madrilenii au depasit pe rand Fuenlabrada in sferturi (101-84), Kutxa Baskonia in semifinale (86-80) si Herbalife Gran Canaria (85-81) in finala. In meciul de aseara mexicanul Gustavo Ayon a fost desemnat MVP-ul partidei, cu 15 puncte si 6 recuperari. Pentru Pablo Laso este al 11-lea trofeu pe banca Realului. Tehnicianul in varsta de 48 de ani adus de Florentino Perez in 2011 a castigat Euroliga in 2015, FIBA Intercontinental Cup in 2014, La Liga in 2013 si 2015, Copa del Rey in 2012, 2014, 2015 si 2016 si Supercupa Spaniei in 2012, 2013 si 2014.

Despre autor

Tags: , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap