Rafa Benitez: “Avem inca aspecte de pus la punct. Trebuie sa muncim in continuare la fel de bine”

Browse By

Rafa Benitez a comentat esecul de ieri in fata germanilor de la Bayern Munchen din finala Audi Cup. A fost prima infrangere a tehnicianului madrilen in partidele amicale din aceasta vara

-Cu ce senzatie plecati de la acest turneu?
RB: Plecam cu senzatii bune, prin prisma experientei pe care au acumulat-o jucatorii nostri foarte tineri si a muncii pe care a depus-o echipa in aceasta perioada, dar tristi pentru infrangerea suferita. Ei sunt mai bine pregatiti fizic decat noi, iar acest lucru s-a vazut. Ne-a lipsit in multe momente posesia si ne-a lipsit in fata capacitatea de a crea pericol. Am avut momente astazi cand am contraatac bine, momente in care ne-am aparat corect. N-a fost insa suficient pentru a castiga si acest lucru nu ne convine

-Mister, mai aveti un meci amical. La ce nivel se afla echipa acum?
RB: Avem inca aspecte de pus la punct. Trebuie sa muncim in continuare la fel de bine

-Karim Benzema. Isi revine pentru jocul din prima etapa?
RB: Nu stim deocamdata, sa vedem cum va evolua fizic pana atunci

-Despre transferuri?
RB: Avem o echipa buna, normal ca antrenorii mereu cauta solutii pe piata transferurilor. Pana pe 31 august, totul e posibil.

-Mister, Kiko sau Keylor? Cine e titular?
RB: Amandoi trebuie sa-si castige inca acest statut

-Bale ca mediapunta?
RB: Avem jucatori in atac de o calitate extraordinara. Avantajul nostru este mobilitatea lor, fiecare dintre jucatorii nostri de atac pot juca acest rol si o pot face pe rand in timpul unui meci.

-De ce n-a jucat azi deloc? Si care e situatia lui Pepe?
RB: N-am vrut sa riscam in cazul lui Bale. Ni s-a recomandat ca nu e bine sa joace azi, dupa ce ieri a evoluat foarte mult. Jucand doua meciuri in doua zile stiam la ce ne expunem. Pepe are o supraincarcare musculara si l-am inlocuit pentru a evita orice pericol. Pe Danilo l-am introdus pentru a avea putin sange proaspat in tere in aces moment. Pentru mine cei mai importanti sunt jucatorii, iar unul dintre primele obiective este ca acestia sa se simta protejati. Chiar si in timp ce muncesc foarte mult pentru a acumula.

 • psycho

  sa fie acest trofeu cea mai mare pierdere a noastra si e perfect.perioada de pretemporada o consider prea scurta dar timpul este o resursa imposibil de modelat asa ca vom continua pregatirea si in turul campionatului unde ne putem permite unu sau doi pasi gresiti.atentia marita trebuie sa fie pe UCL odata cu noul regulament .

 • Dorian Preda

  Foarte corect ceea ce spune.după părerea mea nu vb doar ca să se afle în treabă ca alții. Omul știe exact ce are de făcut și ca e drum lung până departe

 • soso

  Nu stiti de ce nu a jucat odegaard nici marti nici miercuri, nici macar un minut?

 • psycho

  omul asta trebuie sa-si vada jucatorii mai ales tineretul si in meciuri fie ele si amicale nu doar la antrenament pentru a decide continuitatea si utilitatea acestora la club.si trebuie sa o faca destul de repede cat inca e deschisa poarta de transferuri.iar cand ai si un adversar de talie mondiala nu poti rata ocazia.
  normal ca nimeni nu suporta sa vada echipa suferind pe teren dar pentru asta exista aceasta perioada.
  trecerea de la un sezon complet ratat la unul reusit avand si mostenirea lasata de precedentul ”antrenor” nu se poate face decat prin sacrificiu,rabdare si suferinta.daca asta este pretul care trebuie platiti eu aplaud infangerea de ieri.

 • zece

  Pepe si Benzema rateaza prima etapa, ambii accidentati

  • psycho

   da,am vazut…. ca inca nu e nimic sigur cu ramos.

 • Fury

  Unde o sa vedem la liga?

Real Madrid Romania