Rafa Benitez: “Avem inca aspecte de pus la punct. Trebuie sa muncim in continuare la fel de bine”

Rafa Benitez a comentat esecul de ieri in fata germanilor de la Bayern Munchen din finala Audi Cup. A fost prima infrangere a tehnicianului madrilen in partidele amicale din aceasta vara

-Cu ce senzatie plecati de la acest turneu?
RB: Plecam cu senzatii bune, prin prisma experientei pe care au acumulat-o jucatorii nostri foarte tineri si a muncii pe care a depus-o echipa in aceasta perioada, dar tristi pentru infrangerea suferita. Ei sunt mai bine pregatiti fizic decat noi, iar acest lucru s-a vazut. Ne-a lipsit in multe momente posesia si ne-a lipsit in fata capacitatea de a crea pericol. Am avut momente astazi cand am contraatac bine, momente in care ne-am aparat corect. N-a fost insa suficient pentru a castiga si acest lucru nu ne convine

-Mister, mai aveti un meci amical. La ce nivel se afla echipa acum?
RB: Avem inca aspecte de pus la punct. Trebuie sa muncim in continuare la fel de bine

-Karim Benzema. Isi revine pentru jocul din prima etapa?
RB: Nu stim deocamdata, sa vedem cum va evolua fizic pana atunci

-Despre transferuri?
RB: Avem o echipa buna, normal ca antrenorii mereu cauta solutii pe piata transferurilor. Pana pe 31 august, totul e posibil.

-Mister, Kiko sau Keylor? Cine e titular?
RB: Amandoi trebuie sa-si castige inca acest statut

-Bale ca mediapunta?
RB: Avem jucatori in atac de o calitate extraordinara. Avantajul nostru este mobilitatea lor, fiecare dintre jucatorii nostri de atac pot juca acest rol si o pot face pe rand in timpul unui meci.

-De ce n-a jucat azi deloc? Si care e situatia lui Pepe?
RB: N-am vrut sa riscam in cazul lui Bale. Ni s-a recomandat ca nu e bine sa joace azi, dupa ce ieri a evoluat foarte mult. Jucand doua meciuri in doua zile stiam la ce ne expunem. Pepe are o supraincarcare musculara si l-am inlocuit pentru a evita orice pericol. Pe Danilo l-am introdus pentru a avea putin sange proaspat in tere in aces moment. Pentru mine cei mai importanti sunt jucatorii, iar unul dintre primele obiective este ca acestia sa se simta protejati. Chiar si in timp ce muncesc foarte mult pentru a acumula.

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap