Rafa Benitez este noul antrenor al lui Real Madrid

Rafa Benitez a aterizat ieri la Madrid si s-a deplasat imediat la Valdebebas pentru primele discutii fata in fata cu Florentino Perez si Jose Angel Sanchez. Una dintre primele sale griji a fost sa analizeze facilitatile pe care clubul le ofera Canterei precum si discutiile referitoare la prima pretemporada in blanco.

Conform unor informatii de ultima ora, Rafa Benitez este deja noul antrenor al gruparii Real Madrid. Ieri, la ora pranzului, Benitez ar fi semnat un contract pe trei ani cu gruparea de pe Santiago Bernabeu urmand a incasa un salariu de 5 milioane de euro pe an, fara bonusurile de performanta aferente. La discutiile de ieri, Benitez s-a aflat fata in fata cu presedintele Florentino Perez si cu Directorul General, Jose Angel Sanchez, principaul sau sustinator. Surse importante din apropierea clubului sustin ca Benitez a ramas impresionat de facilitatile oferite de Valdebebas si s-a aratat entuziasmat de planurile de viitor ale gruparii de pe Santiago Bernabeu. Chiar de la prima discutie, Rafa Benitez a atacat problema confectionarii lotului pentru sezonul viitor, dar mai ales problema pregatirii de vara. Spaniolului i s-a transmis clar ca trebuie sa devina intr-un timp scurt liderul si seful vestiarului si ca va trebuie sa-si foloseasca “mana dura” pentru a reusi in contextul actual la Madrid.

Rafa Benitez va fi insotit la Madrid de colaboratorii sai principali: Paco de Miguel (preparator fizic), Antonio Gomez (analist tehnico-tactic) si Xavi Valero (antrenor cu portarii). Este de asteptat ca anuntul oficial sa se produca in urmatoarele 48 de ore, iar prezentarea lui Benitez sa se faca cel tarziu pana joi.

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap