Ramon Calderon despre transferul lui Eden Hazard la Real Madrid

Fostul presedinte al clubului Real Madrid, Ramon Calderon, a analizat posibilul transfer al lui Eden Hazard pe Santiago Bernabeu. Calderon considera ca Real Madrid nu va avea o problema in a investi peste 100 de milioane de euro in transferul belgianului visat de Zinedine Zidane: “Totul depinde de jucator. Daca Hazard vine si spune atunci, se vor deschide negocierile. Cu siguranta Chelsea va cere o suma foarte mare de bani pentru el, si eu cred ca Hazard va ajunge la Real Madrid in aceste conditii, indiferent de pret” a marturisit Calderon.

“Chelsea este familiarizata cu perioada de transferuri din ultimii ani. Daca ne uitam la fotbalisti ca Ronaldo, Pogba sau Bale, 100 de milioane de euro mi se pare o suma normala in conditiile in care se platesc aceste sume in ultimii ani destul de des. Pentru un club ca Real Madrid, aceasta suma nu reprezinta o problema. Economic, trebuie sa recunosc ca Real Madrid sta foarte bine, asa ca nu cred ca vor fi probleme in a plati suma de 100 de milioane pentru Hazard” a explicat Ramon Calderon.

Eden Hazard este conform presei din Anglia si Spania una dintre tintele verii pentru actuala campioana a lumii. Belgianul isi doreste sa imbrace tricoul blanco, iar Zidane este un mare admirator al sau. In 2012, Zinedine Zidane il propunea pe pustiul lui Lille oficialilor merengue, dar Real Madrid n-a incercat in acel moment sa-l aduca pe Hazard. La cinci ani distanta, Eden Hazard ar putea imbraca in sfarsit tricoul blanco, pentru o suma care se va apropia aproape sigur de 100 de milioane de euro. “Se va integra fara probleme. Este un fotbalist fantastic, iar fotbalistii fantastici se adapteaza oricand, oriunde, nu vor fi probleme” a conchis Ramon Calderon pentru TALKSport.

Hazard ar putea sa-l scoata din primul 11 la Madrid chiar pe Karim Benzema, un alt favorit al antrenorului Zinedine Zidane. Eventualul transfer al belgianului la Real Madrid ar insemna si o modificare de sistem, trupa lui Zidane urmand a reveni la 4-2-3-1 sau a bifa un 4-4-2 in care Cristiano Ronaldo va avea un alt rol, acela de atacant central.

Despre autor

Tags: , , ,

Riley

Riley

La camiseta del Real Madrid es blanca, se puede manchar de barro, sudor y hasta de sangre, pero nunca de verg├╝enza!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap