Reactie incredibila a lui Arbeloa in apararea lui Diego Lopez

Fundasul dreapta al Realului din Madrid, Alvaro Arbeloa, se afla momentan intr-o perioada de recuperare dupa accidentarea suferita in urma cu cateva saptamani. Astazi, canteranul a reactionat la articolele negative aparute in presa iberica la adresa lui Diego Lopez, portarul pe care Carlo Ancelotti, l-a asigurat ca va apara in continuare in campionat inaintea lui Iker Casillas.

Atacat vehement de presa de la Madrid pentru golurile incasate in ultimele doua etape contra Barcei si a Sevillei, Diego Lopez a fost public aparat astazi de Alvaro Arbeloa. Aflat la baza de pregatire de la Valdebebas unde-si continua recuperarea, “Spartanul” s-a fotografiat alaturi de Lopez si a postat imediat poza pe unul dintre site-urile sale de socializare, transmitand si un mesaj mai mult decat sugestiv: “No se debe confundir la verdad con la opiniĆ³n de la mayoria! Siempre contigo hermano” (Nu trebuie confundat adevarul cu opinia majoritata. Mereu langa tine, frate). In mai putin de o ora, postarea lui Arbeloa a adunat o multime de comentarii si de like-uri (peste 20.000 de pe toate retelele de socializare).

Atitudinea lui Arbeloa, salutata de mii de fani madrileni, confirma influenta pe care acesta a capatat-o in ultima vreme in vestiarul blanco, dar si sansele mici de a mai prinde un loc in lotul Spaniei pentru Mondialul din 2014.

Despre autor

Tags: ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap