Reactie surprinzatoare pro James: “Are de partea sa talentul!”

Julio Maldonado Maldini este unul dintre cei mai vechi analisti din fotbalul spaniol. Recunoscut pentru cariera sa prestigioasa in care a efectuat numeroase analize fotbalistice pentru produse media ca AS, CUATRO, CANAL PLUS sau TELECINCO, Maldini (49 de ani) este celebrul prezentator al emisiunii de analiza tactica “Fiebre Maldini” de la Movistar si jurnalist in presa scrisa la AS de mai bine de 10 ani.

Cunoscuta fiind relatia dintre cotidianul madrilen si clubului de pe Santiago Bernabeu, cuvintele lui Maldini despre unul dintre jucatorii de la Real Madrid impresioneaza cu atat mai mult. In plina campanie mediatica menita sa conduca spre condamnarea publica a starului columbian James Rodriguez, considerat de presa spaniola un esec al campaniei Florentino Perez, Maldini a avut cuvinte de lauda despre columbian, spre surprinderea tuturor.

Expert in fotbalul international, Maldini a analizat pentru COPE situatia decarului merengue: “Nu stiu daca va continua, pentru el va fi foarte greu sa bifeze un nou an in postura de rezerva absoluta. Acest an ii poate compromite cariera” a spus experimentatul jurnalist spaniol, care apoi si-a continuat ideea: “Daca se recupereaza, sportiv si mental, James Rodriguez este cel mai bun jucator pe care il are Real Madrid in acea pozitie. James are de partea sa talentul fantastic, mizand pe asta poate fi lejer titular in dauna lui Isco spre exemplu. Dupa parerea mea, James Rodriguez este un fotbalist mai bun decat Isco din foarte multe puncte de vedere, pe ambele faze ale jocului. Si atentie, Isco este un mare fotbalist!” a marturisit Maldini.

Despre autor

Tags: , , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap