Real Madrid a renuntat la Iturbe

Argentinianul Juan Iturbe a fost foarte aproape sa se transfere in aceasta vara pe Santiago Bernabeu. Gruparea blanco era interesata sa-l aduce pe micutul sud-american care a facut senzatie in Serie A pentru Hellas Verona, dar tratativele s-au blocat din cauza comisioanelor cerute de agentii jucatorului.

Los Merengues si-au dorit transferul lui Iturbe pentru a acoperi plecarea lui Alvaro Morata la Juventus Torino, dar si pentru a substitui mult mai usor accidentarea lui Jese Rodriguez, jucator care cel mai probabil va reveni la antrenamente spre finalul anului, dar va fi refacut complet undeva in luna ianuarie a anului viitor. Iturbe isi daduse acceptul sa evolueze pe Santiago Bernabeu, dar suma de transfer cu tot cu comisioanele impresarilor sai ajungea la 28 de milioane de euro, context in care Florentino Perez si Jose Angel Sanchez au decis sa se retraga de la negocieri. Argentinianul ar putea ajunge pentru aceasta suma de bani la Juventus Torino, unde ar putea fi coechipier cu Alvaro Morata.

Griezmann: doar pe 20 de milioane

Oficialii clubului Real Madrid au decis sa dea un ultimatum si gruparii Real Sociedad in ceea ce-l priveste pe francezul Antoine Griezmann. Francezul este dorit pe Santiago Bernabeu de Carlo Ancelotti din aceleasi motive ca si Juan Iturbe, dar bascii cer pentru aripa franceza nu mai putin de 30 de milioane de euro si un jucator la schimb sau un altul imprumut pentru un sezon (Asier Illarramendi). Madrilenii nu doresc insa sa plateasca mai mult de 20 de milioane de euro pentru Griezmann, astfel ca sansele ca mutarea sa se realizeze sunt foarte mici. Aproape sigur, Real Sociedad va acceptat oferta francezilor de la AS Monaco, oferta care se apropie de pretentiile financiare ale lui Jokin Aperribay, presedintele gruparii din San Sebastian.

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap