Real Madrid – Atletico Madrid 0-1. Derby de Madrid…pentru unii

A fost Derby de Madrid. Pentru unii. Altii n-au ajuns la timp…Real Madrid a incheiat orice lupta pentru titlu in Primera Division in acest an, dupa 0-1 pe teren propriu cu marea rivala locala.

Mesaje de incurajare din partea fanilor cu trei zile inainte de meci. Drumul catre Valdebeas impanzit cu bannere pro echipa. Primele 45 de minute jucate intr-o atmosfera in care fanii au cantat continuu impotriva rivalilor si si-au sustinut favoritii. Sprijin total pentru antrenorul echipei. Sprijin total pentru jucatori. Si asta intr-un moment in care se stia ca situatia Madridului e proasta. Se stia ca lupta pentru titlu e incheiata. Dar fanii au vrut sa vada spirit. Au vrut sa vada emotie, pasiune, atitudine. N-au vazut!

Mare parte dintre elevii lui Zidane au postat pe internet mesaje de motivare inainte de meci. Toti au parut pregatiti si montati pentru Derby. N-au fost! Nici pregatiti. Nici montati. Nici prezenti.

Acest spatiu dedicat articolului denumit “cronica de meci” ar trebui sa cuprinda filmul jocului si consideratiile personale ale autorului. Nu va contine. Pentru ca aceasta cronica de meci, trebuie sa exprime exact ce s-a intamplat pe teren in aceasta seara. Iar asta seara, Real Madrid n-a jucat in Derby de Madrid. Foaia de joc i-a curprins pe Navas, Carvajal, Varane, Ramos, Danilo, Kroos, Isco, Modric, James, Ronaldo si Benzema. Ce pacat ca au uitat sa intre pe teren. Ce pacat ca am pierdut inca doua ore din viata. Cu scuzele de rigoare, aceasta este cronica derbyului Capitalei Spaniei. Pentru ca da…

…a fost Derby de Madrid. Pentru unii. Altii n-au ajuns la timp…

Despre autor

Tags: , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap