Real Madrid cauta solutii pentru banda stanga: Alberto Moreno si Jonny primele optiuni

Real Madrid cauta in continuare o “dublura” pentru postul de fundas stanga. Accidentarea lui Marcelo trage inca un semnal de alarma pe Concha Espina, iar revenirea lui Fabio Coentrao din vara viitoare pare putin probabil. Real Madrid studiaza patru-cinci optiuni pentru a-si asigura concurenta in flancul stang, Daca David Alaba si Ricardo Rodriguez par tinte greu de atins, iar Leyvin Kurzawa este foarte greu de miscat de la actualul sau club, Benitez prefera varianta autohtona.

Alberto Moreno de la Liverpool si Jonny de la Celta Vigo sunt cele mai vehiculate nume pentru un posibil transfer inca din iarna la Real Madrid cu scopul de a acoperi pozitia de fundas stanga. Cotidianul MARCA anunta astazi ca oficialii de pe Santiago Bernabeu s-au consultat cu Rafa Benitez si au ajuns la opinia ca optiunea Alberto Moreno pare cea mai interesanta si cea mai accesibila in acest moment. Intrat intr-un usor con de umbra, fundasul stanga spaniol are 23 de ani si a mai fost pe lista echipei madrilene in urma cu doua sezoane.

Moreno s-a nascut la Sevilla, masoara 1,73 cm si a debutat in Primera Division pe 8 aprilie 2012. Liverpool a platit pentru Moreno 12 milioane de lire si ar fi de acord sa-l cedeze in aceasta iarna pentru o suma minima de 15 milioane de euro. Alberto Moreno este international spaniol din 2013 si a bifat pana la 23 de ani 62 de meciuri si 3 goluri in tricoul Sevillei si 59 de meciuri si 2 goluri in tricoul “cormoranilor”.

A doua optiune vehiculata este cea a fundasului stanga de la Celta Vigo, Jonny. Pe numele sau complet, Jonathan Castro Otto, “Jonny” s-a nascut la Vigo, are 21 de ani si masoara 1,75 de cm. A debutat in Primera Division pe 1 septembrie 2012 intr-un meci cu Osasuna Pamplona si a strans aproape 100 de meciuri in tricoul celestilor in prima liga spaniola pana la varsta de 21 de ani. A evoluat pentru toata nationalele de tineret ale Spaniei, incepand cu Under 18, continuand cu Under 19, under 20 si Under 21. Recent a intrat si in vizorul selectionerului Vicente del Bosque care l-a convocat pentru amicalul contra statului Costa Rica si pentru meciul din preliminariile Euro 2016 contra Belarusului. Pretul stabilit de Celta Vigo nu sare de asemenea de 15 milioane de euro.

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap