Real Madrid continua planurile pentru 2015: Gaya si De Gea urmatoarele tinte

Dupa ce l-a achizitionat pe Danilo Luiz da Silva, Real Madrid continua sa se gandeasca la sezonul viitor si ar putea in perioada imediat urmatoare sa obtina alte doua semnaturi foarte importante.

Primul nume vehiculat si de site-ul nostru in urma cu mai bine de sase luni si care a aprins si imaginatia presei spaniole in aceste zile este numele fundasului stanga spaniol, Gaya, de la Valencia. Conform presei din Peninsula Iberica, Real Madrid a comunicat firmei de impresariat Toldra Consulting faptul ca nu va mai lua in calcul transferul lui Gaya in cazul in care fundasul lateral stanga isi va prelungi contractul cu Valencia si automat clauza sa de reziliere va sari de 18 milioane de euro. Interesul masiv din Anglia pentru Gaya, dar si interesul campioanei Europei pentru lateralul Sub 21 al Spaniei i-a determinat pe levantini sa ii ofere fundasului un nou contract pe cinci sezoane si un salariu de 1,6 milioane de euro pe an. Gaya a refuzat prima oferta a Valenciei si cere un salariu de 2,5 milioane de euro pe an, convins fiind de faptul ca va putea obtine aceasta suma la echipele dispuse sa-i achite clauza de reziliere: Real Madrid si Manchester City.

Pe langa Gaya, Real Madrid urmareste cu atentie mare situatia portarului David de Gea. Ceea ce parea o fantezie acum 7 luni cand realmadrid.com.ro a anuntat interesul echipei blanco pentru De Gea, s-ar putea converti in realitate in vara lui 2015. Conform informatiilor noastre, portarul spaniol a refuzat toate propunerile oficialilor englezi de prelungire a contractului cu Manchester si prin intermediul lui Jorge Mendes a transmis Madridului ca mai poate astepta cel tarziu pana la inceputul lui mai. In aceasta perioada, Real Madrid trebuie sa clarifice situatia lui Iker Casillas si a continuitatii sale pe Santiago Bernabeu.

In acest moment, Casillas nu a oferit un raspuns concret in privinta viitorului sau, iar apropiatii sai din presa au versiuni diferite: unii sustin ca Iker este decis sa plece in vara cu conditia sa-si incaseze suma stabilita in contract, altii sustin ca Iker este fericit la Madrid si acest sezon i-a confirmat ca trebuie sa mai ramana un an pe Bernabeu. United ii ofera lui De Gea un salariu impresionant de 13 milioane de euro pe an, suma pe care portarul spaniol nici n-o visa la inceputul sezonului. Tocmai din acest motiv, De Gea ar fi trimis un ultimatum Madridului in speranta ca situatia se va rezolva favorabil si din vara lui 2015 ar putea trece pe Santiago Bernabeu.

Despre autor

Tags: , , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap