Real Madrid vrea sa-l transfere pe Brahim Diaz de la Manchester City

Fotbalistul spaniol cu origini marocane, Brahim Diaz ar putea ajunge in aceasta vara la Real Madrid. Considerat unul dintre cei mai talentati jucatori ai generatiei sale, Diaz nu vrea sa-si prelungeasca acordul cu formatia lui Guardiola si pare tentat de o experienta pe Bernabeu.

Are doar 19 ani, dar lumea il compara cu Messi. In 2013, Manchester City l-a furat de sub ochii Barcelonei pentru ca a platit 400 de mii de euro pentru un copil de numai 14 ani.

Dar Brahim nu se simte bine in Anglia. Guardiola il foloseste sporadic, pentru ca are la dispozitie fotbalisti extrem de experimentati pe aceeasi pozitie. E de trei ani la prima echipa a lui City, dar abia a strans 14 meciuri.

Cu toate acestea a marcat 2 goluri, iar fanii “cetatenilor” nu sunt deloc multumiti de faptul ca ar putea pierde inca un super talent dupa Sancho, ajuns la Borussia Dortmund din exact aceleasi motive.

Aici ai golul marcat contra Realului

Aici vezi ce mai poate face pustiul spaniol

Real Madrid il ademeneste cu un salariu de 4.5 milioane de euro si oportunitatea de a juca mult mai des intr-o echipa care cauta sa puna accentul pe fotbalisti de mare perspectiva. International Under 21 spaniol, Brahim Diaz a marcat un super gol chiar intr-un amical cu Real Madrid, in turneul nord-american. Ar putea fi al treilea transfer de mare impact reusit de Real Madrid al unui fotbalist foarte tanar dupa cele ale brazilienilor Vinicius si Rodrygo.

Despre autor

Tags: ,

Laur Anghelache

Laur Anghelache

Orice om este prost cel putin 5 minute pe zi; intelepciunea consta in a nu depasi acesta limita. #SiempreMadridista

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap