Reportaj Luka Doncic » diamantul baschetului european

Luka Doncic

Diamantul baschetului european, Luka Doncic de la Real Madrid este de departe cel mai urmarit jucator din Europa de catre echipele din NBA. Euroliga i-a dedicat un documentar intitulat “Viitorul este azi”, pe care va invitam sa-l urmariti mai jos.

Il veti descoperi pe “copilul minune” al baschetului din Europa, familia sa, dar si voci mari din baschetul european care vorbesc despre Luka. Printre ei, Laso, Obradovic, Jasikevicius sau Dimitris Itoudis. De asemenea, Pablo Sanudo vorbeste despre “impactul Luka Doncic” in baschetul mondial.

Doncic are numai 18 ani si joaca la Real Madrid din 2015. Calitatile sale impresionante, versatilitatea, faptul ca poate dribla cu ambele maini, capacitatea de recuperare si sut, precum si nivelul de competitivitate demonstrat pana la aceasta varsta l-au transformat in cel mai curtat baschetbalist din Europa. A castigat deja doua titluri de campion in Spania cu Real Madrid si doua Cupe ale Regelui, dar si Campionatul European de Baschet Masculin cu nationala Sloveniei, o performanta magnifica.

Pana la 19 ani aduna deja 12 trofee individuale intr-o cariera ce se anunta a fi spectaculoasa. Descoperiti-l pe Luka Doncic in acest reportaj.

Despre autor

Tags: , ,

karmen

karmen

Soy madridista y el día que el Madrid pierde, al día siguiente llevo la camiseta con todo mi orgullo. Yo no me escondo, ahí estoy, en las buenas y en las malas, siempre por ti. #HalaMadrid #MadriDay

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap