Revolutie? Nu, prelungiri de contracte: dupa Kroos, alti 6 jucatori sunt la un pas de un nou acord

Casemiro

Real Madrid planuieste sa prelungeasca acordurile existente ale mai multor jucatori. Dupa Toni Kroos, alti sase jucatori vor semna acorduri noi cu echipa noastra.

Clubul blanco a anuntat prelungirea contractului cu Toni Kroos, care a semnat un nou acord valabil pentru inca patru sezoane.

Conform ultimelor informatii, urmatorii pe lista lui Florentino Perez sunt Karim Benzema, Fede Valverde si Casemiro. Dar perioada de renovare, nu se opreste aici.

Din mai multe surse, am aflat ca si Nacho, Sergio Reguilon si Raphael Varane vor primi noi angajamente din partea clubului. In cazul lui Nacho se doreste o intarire a idee ca fotbalistul face parte din vederile lui Zinedine Zidane si de aici incolo.

Reguilon va prelungi cu Real Madrid, dar cel mai probabil va fi imprumutat, semn ca oficialii madrileni nu vor sa renunte la fundasul stanga crescut in Cantera, chiar daca nu face parte din planurile lui Zinedine Zidane. In fine, sosirea lui Zizou a calmat spiritele in cazul Varane.

Tehnicianul l-a linistit pe internationalul francez, care va primi o noua propunere de contract din partea clubului, urmand a fi printre cei mai bine platiti din lot. Cel mai decorat fundas central francez va fi astfel asigurat ca este o piesa esentiala a proiectului Real Madrid.

Despre autor

Tags: , , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap